19 Април 2024петък13:50 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

6000 деца гледат младите "орлета" с Ливърпул

/ брой: 274

автор:Дума

visibility 39

6000 деца ще гледат на живо мача от Младежката Шампионска лига между Лудогорец и Ливърпул. Срещата е днес на "Герена" от 16.00 ч. Подрастващите са от 50 столични училища и домове за деца, лишени от родителска грижа. Те са организирани от спортното министерство и Лудогорец, които предоставят безплатно билетите. Мачът е последен домакински за разградчани от турнира. Целта на благотворителната инициатива e възможно най-много деца да се докоснат до футбола и спорта и да се мотивират да бъдат физически активни.
Скандалният Марио Балотели пък отпадна за мача на мъжете, който е от 21.45 часа на Националния стадион и ще се излъчи по БТВ Екшън. Нападателят получи контузия миналата седмица на лагер с националния отбор на Италия. Оттогава той се възстановява. "Щастлив съм в Ливърпул и благодаря на феновете за подкрепата. Знам, че за един нападател най-важното нещо е да вкарва голове, но феновете ме обичат, а и подкрепят фантастично отбора. И когато в един момент започна отново да вкарвам, то това ще бъде благодарение на тяхната поддръжка. Опитвам се да се влагам повече, но не мога да дублирам Луис Суарес на терена, просто защото не съм като него", каза Балотели.
"За да останем в Шампионската лига, се нуждаем от задължителна победа над Лудогорец, а момчетата ще дадат всичко от себе си и ще се борят докрай. 3-те точки са важни не само за нас, но също така и за феновете, за мениджъра и за всички, които са свързани с Ливърпул", добави полузащитникът на 5-кратния еврошампион Адам Лалана.
"Мърсисайдци" се представят много слабо от началото на сезона, като имат 6 победи в 18 мача. Те загубиха последните си 4 мача във всички турнири, като заемат 12-ото място във Висшата лига и разделят последното с Лудогорец в група В на Шампионската лига. 5-кратните европейски шампиони пристигнаха късно снощи, като вместо обичайната тренировка на "Васил Левски" предпочетоха да тренират за последно на базата си "Мелууд" в Ливърпул.
Групата на Ливърпул: Симон Миньоле, Брад Джоунс, Глен Джонсън, Хосе Енрике, Коло Туре, Деян Ловрен, Стивън Джерард, Рики Ламбърт, Фелипе Коутиньо, Джордан Хендерсън, Алберто Морено, Хавиер Манкийо, Адам Лалана, Лукас Лейва, Емре Джан, Джо Алън, Фабио Борини, Рахийм Стърлинг, Мартин Шкъртел, Лазар Маркович, Дани Уорд.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 200

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 319

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 236

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 194

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 195

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 170

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 206

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 216

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 201

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ