24 Април 2024сряда20:14 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Рок парти събира спортни звезди

На събитието с вход свободен всички желаещи ще имат възможност да се срещнат с прочутите личности, да се снимат с тях и да вземат автографи

/ брой: 274

автор:Дума

visibility 19

Легендарните скиори Дидие Кюш и Марко Бюхел, хърватската тенис звезда Иван Любичич и най-добрата тенис ракета при жените в България Цветана Пиронкова са само част от световноизвестните спортисти, които ще се включат в мащабния рок спектакъл на 29 ноември. На голямото парти с вход свободен пред Паметника на Съветската армия в София родните фенове ще могат да се срещнат с прочутите личности, да се снимат с тях и да вземат автографи. Освен спортно шоу с демонстрации и безплатен концерт по повод 20-ата годишнина на Hеad в България компанията готви и много спортни атракции, предизвикателства, томболи и игри, в които ще бъдат раздадени над 350 награди.
Във фейсбук страницата на събитието всеки може да запише и лично послание към любимата си спортна звезда или да посочи предпочитано рок парче, което да чуе на живо. Най-добрите обръщения към спортистите ще се излъчат по време на партито, а най-харесваните парчета ще бъдат изсвирени на купона.
Водещи на спектакъла ще са Йордан Божинов и Камен Алипиев.

Специалните гости


За партито в България пристигат:
* Швейцарската ски легенда Дидие Кюш - има 21 победи и 67 класирания сред първите трима в стартовете за световната купа. Състезава се в скоростните дисциплини и печели купи в спускането и гигантския слалом. Кюш има 4 медала от световни първенства (1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов).
* Ски звездата Марко Бюхел е с рекорден брой от 6 участия в зимни олимпийски игри - от 1992 до 2010 г. Печели през 2008 г. Super-G купа и поставя рекорд за най-възрастен победител на световно състезание на възраст 36 години. Неговото постижение е подобрено само от Дидие Кюш.
* Хърватинът Иван Любичич е бившият Топ 5 тенисист в света. Заема длъжността председател на Съвета на тенисистите и е треньор на канадския Топ 10 тенисист Милош Раонич. През 2005 г. грабва Купа Дейвис с отбора на Хърватия, а заедно с Марио Анчич печели бронзов медал от турнира на двойки на Олимпийските игри в Атина през 2004 г.
* Цветана Пиронкова е най-успешната българска тенисистка, която през 2010 г. стига до полуфинал на Уимбълдън и т.г. постигна първата си титла от WTA в Сидни. Има и редица победи над състезателки от Топ 20 в света.
* Младите ски надежди на България Алберт Попов и Камен Златков постигат все по-обещаващи резултати и от 2014-а са част от мъжкия национален отбор в ски алпийски дисциплини.

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ