19 Април 2024петък00:20 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Българка обра титлите на конкурс за красота в Перу

/ брой: 226

автор:Дума

visibility 4629

Родната хубавица Мина Попова в продължение на седмица представи достойно страната ни на престижния международен конкурс "Miss and Mr. Planet Universe 2014" в Перу, информират от ПРофайл. С почетната корона и ленти от "Мис Планет Вселена 2014", "Топ Модел на Планетата" и "Най-перфектно лице" се завръща българката от Южна Америка.
Носителката на титлата "Miss Bulgaria Planet 2014" - Мина Попова, е на 18 години, висока е 183 см, зодия Стрелец. Зад гърба си красавицата има и спортни отличия по баскетбол и волейбол, както и награда от световния шампионат по шахмат в Италия. Мина се е снимала и във френска продукция преди година.
В страната на инките, Мачу Пикчу и страстните латино ритми българката игра ръченица при представяне на националните костюми от цял свят. В любимите бански на много от холивудските знаменитости - Vilebriquine, Мина блесна и взе още една награда - за най-перфектно тяло, както и титлата "Топмодел на Планетата".
В официалната част на събитието за стайлинга на българката се погрижиха актрисата и модел Деси Зидарова, както и певицата Есил Дюран - автор на Art Gellery Essil Duran.
Нашата победителка мери сили с претендентки от Бразилия, Македония, Шотландия, Чили, Коста Рика, Никарагуа, Еквадор, Аржентина, Панама, Боливия, Мексико, САЩ и Перу.
По покана на националния директор за България и Шотландия - Чавдар Арсов, Мина Попова ще бъде и в почетното жури на конкурса "Мис и Мистър Море 2015", чието домакинство се падна на страната ни.

Мина Попова е на 18 години, висока е 183 см, зодия Стрелец

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ