26 Април 2024петък16:47 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Гибона остава до Рио 2016

/ брой: 220

автор:Дума

visibility 12

Федерацията по волейбол гласува доверие на Пламен Константинов да води мъжкия отбор до Олимпиадата в Рио 2016. Гибона имаше договор само за 2 месеца, който приключи след световното в Полша, но президентът на централата инж. Данчо Лазаров разкри, че искат бившият капитан на "лъвовете" да остане.
"Пламен изпитва чувство на несигурност дали той е правилният избор. Ние обаче му изразихме пълната си и безусловна подкрепа. Започнахме да говорим за бъдещето - какво и как следва да го направим. Останах с впечатлението, че Пламен е готов и ще води отбора на европейското първенство, на което сме съдомакини с Италия, а и по-натам. А нашата позиция е да се доверяваме на български треньори. Имаме доказали се специалисти, които са показали резултати. На Пламен му предстои тепърва да постига резултати. Константинов спомена кое е определящо за решението му да остави близнаците Братоеви и Николай Николов извън отбора за световното. Това е негово право. Тези състезатели трябва да бъдат обезателно върнати. И България да разполага с разширен състав от поне 18 души, които да проведат концентрирана подготовка. Целта е да играем добре в Световната лига, да потърсим завръщане в група "А" и най-вече да се представим добре на европейското", обяви инж. Лазаров пред ТВ7. Константинов ще може да остане начело и на клубния си тим Губерния. Досега федерацията изискваше селекционерът да няма клубни ангажименти. "Опитът ни с целогодишно ангажиране на Камило Плачи бе изключително неудачен", призна шефът на волейбола.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 246

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 219

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 229

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 288

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 269

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 255

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 223

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 244

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ