25 Април 2024четвъртък08:56 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Сини фенове подхванаха война с Лудогорец

/ брой: 220

автор:Дума

visibility 10

Феновете на "Левски" от Фонд Сектор "Б" излязоха с остра декларация срещу вратаря на Лудогорец и националния отбор Владислав Стоянов. Привържениците са засегнати от изказването му, в което юношата на ЦСКА заяви, че шампионите не трябва да падат на нивото на останалите отбори от „А" група, визирайки предстоящото гостуване на Левски. Дербито на Х кръг е в събота от 19.30 ч. За това си изказване Стоянов бе квалифициран като „селско вратарче" от "синята" публика. Феновете на Лудогорец пък са наречени "20 клоуна с кренвирши".
"Ако на нас, като Фонд Сектор "Б", и публиката на Левски като цяло, някой ни каже, че не "трябва да ни пада на нивото", бихме се засегнали. Бихме се настървили. Бихме се разгневили. И още в идния мач, на трибуните, бихме показали на този/тези с цялата мощ на нашите сили и възможности на какво сме способни. И бихме го направили така, че да ни запомнят дълго и мълчаливо... Уви, тук не се касае до нас... Някакво селско вратарче в прав тон си каза, визирайки мача с Левски, че не бивало да падат на нивото на отборчетата от "А" група. До футболистите и ръководството на Левски София. Това не ви ли засяга? Не ви ли настървява? Не ви ли разгневява? Ако нас някой ни "умаловажава" (бел. ред. - така е в оригиналната декларация), обезценява и провокира по подобен начин, бихме му отговорили подобаващо. И доста паметно. И със сигурност болезнено. Вашият отговор трябва да бъде на терена! Стъпете здраво на него, облечете малинено-жълтата раирана вековна фланелка върху душите и сърцата си и покажете на селското вратарче колко пъти може да извади топката от мрежата си. Зад вас сме ние и цялата 100-годишна тежест на емблемата ни. Ще го усетите. И те. Не е срамно да загубиш и паднеш, срамно е да не влезеш в боя. Срамно е малодушието. И преклонената глава. Те в Левски не се прощават. Време е за мъже! Любовта народна срещу "каузата" модна.
Всички на стадиона. За "Левски" Вековенъ!" И ако срещу нас имаше и гостуваща публика, а не 20 клоуна с кренвирши, бихме нарекли този двубой дерби. На терена обаче със сигурност ще бъде интересно", заявяват сините ултраси.

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 657

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 687

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 648

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 651

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 613

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 817

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 587

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 546

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 742

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 634

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 745

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ