18 Април 2024четвъртък04:35 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Актуално

В Англия пуснаха нов сериал срещу Слънчев бряг

Най-големият ни курорт е наречен "Адът на земята", но в лентата няма и ред, че поданиците на короната тук са просто пияни скотове

/ брой: 173

visibility 1429

Калин Цветков

Британският канал "Channel 4" излъчи пореден документален сериал за забавленията на младите островитяни в две от "столиците на купона" - град Кавос на гръцкия остров Корфу и родния Слънчев бряг.
Според авторите на филма, от някога луксозно поле за елита на Източния блок днес курортът се е превърнал в най-упадъчната парти столица на Европа.
Първият епизод проследява живота на неколцина представители от няколкостотинте млади британци, които идват всяко лято да работят в Слънчев бряг. Тяхната основна задача е да осигуряват на клиентите си нонстоп парти, обиколки по баровете и секс игри. И организаторите, разбира се, не пестят сили в изпълнението на тези приоритети - все пак те не идват в България заради заплатата, която ще припечелят, а заради същото, заради което и техните клиенти.

"Престъпление е да си трезвен"

е само едно от техните неписани правила. Кадрите не спестяват на зрителя нищо от традиционната ваканция в българския курорт: невъобразими пиянски игри, безразборен секс навсякъде и с всекиго в печалната дестинация, където често приключват безпаметните нощи на младите британци - спешното отделение. Лекарите пък разказват невиждани истории - за запалени пиратки в... задните части, травми по половите органи и вътрешни разкъсвания.
И според британското издание "Дейли Стар": Слънчев бряг е в топ 10 на секскурортите в света. За съжаление истината е, че и тази година масови оргии са хит сред британците, дошли на почивка у нас. Новата мода на туровете предизвика и собственици на до вчера нормални заведения да се превърнат в еротични барове.
Надпиването е вече най-невинното състезание в сравнение с останалите предизвикателства. По време на туровете аниматорите измислят и добавят доста игри.

Състезание по най-впечатляващи секспози

е една от тях. Двойки се качват на дансинга и показват различни секспози. Някои се забавляват искрено, но други се престарават в желанието си да се покажат колкото се може по-извратени.
Последният хит в Слънчев бряг е ол инклузив в дискотеките. Срещу 15 лева може да се пие неограничено в продължение на три часа. Ако след това клиентите имат нужда от нова доза, могат да "презаредят ваучера" и да продължат срещу 15 лева за нови три часа. Напитките се рекламират като български, изборът е сред огромно разнообразие от бира, водка, джин, ром, уиски. Колко от продавания алкохол е менте, със сигурност не могат да кажат и барманите в заведенията.
Иначе мерки срещу вакханалиите в Сънито уж се вземат. Заведението, което се намира в хотел "Алба" в Слънчев бряг, бе запечатано преди дни от инспекторите въз основа на заповед, позоваваща се на член 178 от ЗУТ. От нея става ясно, че собственикът на бара не разполага с необходимото разрешение от РДНСК, за да може помещението да бъде използвано като бар. Въз основа на заповедта са спрени токът и водата в помещението.
Въпросният еротичен бар стана известен след

 няколко случая на бити туристи

които посещавали клуба, консумирали алкохол, но не се възползвали от предлаганите им секс услуги. Вследствие от отказа яки момчета пребивали туристите и ги карали да теглят пари от банкомати, за да си платят. От полицията в Несебър потвърдиха, че барът е запечатан до края на сезона, но заповедта може да бъде обжалвана.
Нещо като намеса в името на добрите нрави демонстрираха и властите на Острова, инициирайки чрез посолството си акция "Пий с мярка". Наша проверка обаче показа, че в курорта всичко е по старому. Англичаните продължават да "пият с мярка", но тяхната си...
Дали обаче за свинщините в Слънчев бряг вина носят само родните хотелиери и ресторантьори, които в името на печалбата поощряват разюзданото поведение на летовниците? Всъщност доста от тях вече започнаха да роптаят, тъй като сметките им показват, че англичаните правят повече бели, отколкото харчат. За тях бакшишът е табу, капризни са към обслужващия персонал, буйстват, рушат и превръщат цели алеи, фонтани и градинки в същинска кочина.
Надали. Медиите на острова обаче премълчават очевидното - че единствено техните поданици са участници в скандалните оргии и безпаметни запои. В Слънчев бряг няма нито един човек от персонала, който да не е видял куриоз с британско участие.
Поне 90 процента от гостите-островитяни дори не стигат до плажа. Цялата си отпуска те прекарват денем в пиянстване до басейна, а нощем се впускат

в оргии по барове и вандалски турове

по алеите на комплекса. Именно те вдигат и врява, на която нормален летовник не би издържал повече от ден-два. За тях цените са безбожно ниски, особено тези на алкохола. В сравнение с тези на Острова съотношението е минимум 1 към 20. Дори пенсионерите тук срещу месечния си превод могат да се чувстват като принцове и принцеси.
Сбиванията също са ежедневие. Полицията, подсилена с екипи от цялата страна, едвам смогва да озапти "скъпите гости".
Въпрос на манталитет... Та нали британците са свикнали навсякъде по света да се държат като колониални владетели, дошли да "цивилизоват" поредните аборигени.
Сигурно въпрос на манталитет - робски, е и нашето мълчание. Иначе защо, след като сме страна членка на ЕС, продължаваме да пътуваме за Великобритания? Където не съм чул българите да са напаст или да се държат като варвари.
Тъжното е, че докато продължаваме да си мълчим раболепно, ще ни мачкат. А чрез британските медии пред света ще бъдем представяни като страна от Третия свят, в която всичко е позволено за потомствата на старите демокрации...
"Адът Слънчев бряг" е британски продукт.



 

България трябва да се откаже от плоския данък

автор:Дума

visibility 320

/ брой: 73

Правителството взе 200 млн. лв. вътрешен заем

автор:Дума

visibility 280

/ брой: 73

Близо 500 000 души обявиха доходите си пред НАП

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 73

БАКБ купува Токуда банк

автор:Дума

visibility 264

/ брой: 73

Киев провокира риск от ядрена катастрофа

автор:Дума

visibility 345

/ брой: 73

Израел търси умен отговор срещу Иран

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 73

Китайската икономика надмина очакванията

автор:Дума

visibility 267

/ брой: 73

Започна наказателно дело срещу Тръмп

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 73

Мътилката

автор:Александър Симов

visibility 290

/ брой: 73

За гарантиран достъп до услуги и дом за всеки

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 73

Правим голямо ляво патриотично обединение

visibility 317

/ брой: 73

Обида за дипломацията

visibility 256

/ брой: 73

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ