19 Април 2024петък22:47 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Бербатов пак играе силно за Монако

"Монегаските" наказват Парма с 2:0 в Италия

/ брой: 173

автор:Дума

visibility 23

Димитър Бербатов игра като титуляр за победата на Монако над италианския Парма с 2:0 в контрола. На ст. "Енио Тардини" головете вкара португалецът Жоао Моутиньо (18 и 70). Митко отново води атаката на французите. Пред него се откри добра възможност да отбележи в 59-ата минута, но пропусна. При втория гол Митко шутира по диагонала, стражът на "дуковете" Антонио Миранте изби, но топката попадна в краката на Моутиньо, който от границата на наказателното поле оформи успеха на гостите. Първия гол ибериецът вкара от пряк свободен удар, отсъден пред пеналта за нарушение срещу капитана Валер Жермен, докато обработваше топката след пас на Бербатов. Рекордьорът по голове в националния тим игра до 75-ата мин., когато бе заменен от белгиеца Яник Ферейра Караско.
Феновете на Монако очакваха на терена да се появи суперзвездата Радамел Фалкао, но колумбиецът остана резерва. Нападателят почти е излекуван от контузията в коляното, но португалският наставник Леонардо Жардим предпочете да не рискува и да го запази за предстоящия приятелски турнир "Емирейтс Къп" в Лондон през уикенда.
В него освен домакина Арсенал ще участват Валенсия и Бенфика. Монако открива 7-ия турнир срещу испанския тим в събота в 16.00 ч., а в неделя от 18.20 играе с "топчиите". Тимът е поканен в турнира от мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, който от 1987 г. до 1994 г. води "монегаските", преди да поеме "артилеристите".
"В някои моменти показахме качество в играта си. Пресирахме добре, въобще заслужено победихме. Защитата игра на високо ниво. Това е важно, защото по този начин можем да пресираме топката ефективно. Точно това са ключовите моменти за мен", призна Жардим.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ