29 Март 2024петък16:10 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Студия "Дъга" празнува 20 години с маскарад

Родителите на децата-участници предоставят билети за тържеството на възпитаници от Дом "Асен Златаров"

/ брой: 92

автор:Дума

visibility 727

Възпитаниците на вокална студия "Дъга" ще отбележат с празничен маскарад своя 20-и рожден ден на 20 април от 12.00 ч. в "Студио 5". С концерт от детски песни и популярни хитове, танци и страхотна торта ще бъдат забавлявани гостите, приятелите, учителите и родителите, дошли на тържеството.
Групите "Палечки", "Палавници" и "Дъга тийн" ще представят на своя първи празничен концерт през 2013 г. певческия си и артистичен талант с прекрасен и забавен репертоар. Всичко това ще се случи в компанията на приятелите им от танцов състав "Ив денс". На празничния спектакъл са поканени малки и големи деца и родители, които искат да се усмихват, пеят и танцуват в съботния ден, маскирани като любимите им герои и известни лица. Носете маски, настроение и усмивки, призовават организаторите на тържеството.
Вече 20 години вокална студия "Дъга" подготвя и развива артистичните, певчески и танцувални таланти на децата, които безспорно печелят награди на български и международни музикални фестивали и се доказват като професионалисти на голямата сцена. За това от формацията са решили да се представят с няколко празнични концерта в София, на които канят стари възпитаници и нови приятели да се присъединят към купона, а защо не и към "Дъга"?!
С огромно желание родителите на децата-участници се съгласиха да предоставят билети на възпитаници от Дом "Асен Златаров", които заедно със своите връстници ще се потопят в празненството с маски, песни и празнична торта от сладкарница "Неделя".
Създателка на вокална студия "Дъга" е Снежана Полихронова в сътрудничество с композитора на едни от най-хубавите песни за малчуганите Димитър Кърнолски, който също така бе и автор на много детски постановки, международни конкурси и фестивали.
Билети за концерта се продават на входа на "Студио 5" и в офиса на Арт център "Кърнолски" на цена 7 лв.

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 209

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 176

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 202

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 195

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 205

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 165

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ