25 Април 2024четвъртък15:40 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

От редактора

Без близки срещи от третия вид

/ брой: 8

автор:Боян Бойчев

visibility 187

Рискувам да ме изкарат женомразец. Или женобиец. Тъмен балкански субект, който псува дълбоко живота и си го изкарва на жена си, пребивайки я от бой. 
Само че не съм. Обаче как да го докажа? Не приемам Истанбулската конвенция. Разбира се, че съм против насилието над жени, едва ли има нормално мислещ човек, който да го приема. И никога не бих ударил жена, дори с цвете. Но няма как да приема нито трети пол, нито социален пол. Обаче въпросната конвенция така е написана, че тази точка, касаеща половете, не може нито да бъде гласувана отделно, нито да бъде извадена от нея. Дали не е нарочно? Дали цел на самата конвенция не е именно приемането на тази точка?
Природата е създала два пола - мъжки и женски. Така е при бозайниците, птиците, рибите... Така е и при хората. Именно съжителството в резултат от привличане между двата пола създава и потомството - продължението на най-голямата ценност - живота!
Вижте, кой какво и с кого прави в леглото, това си е лично негова работа. Но когато тези лични работи почнат да стават твърде обществени и агресивни, те поставят под заплаха цялото общество.
Ние сме православна славянска страна. Нито църквата, нито моралните ценности, предавани от поколение на поколение, допускат еднополови бракове, трети пол, разни джендъри и други подобни глупости.
А сега в училище искат да въведат децата да учат, че полът е въпрос на личен избор, както и че еднополовите връзки са нещо нормално.
В същото време традиционното семейство е изправено пред опасността да престане да съществува - много млади хора живеят на семейни начала, без да сключат брак.
Обаче за брака между хомосексуални се води кампания! Че и деца да си осиновяват. И какво ще стане с тези деца? Защото детето е като училищна дъска - каквото му нарисуват родителите на нея, това остава закодирано като текст.
Затова няма да допусна децата ми, пък и внуците, в училище да учат такива глупости. Нито аз като учител ще ги преподавам, каквото и който и да ми вменява.
И си мисля, че политиците ни, вместо да се занимават с подобни конвенции, да стегнат държавата. В училище да се наблегне върху традиционните морални ценности и добродетели. Да бъдат прогонени и вкарани в затвора наркопласьорите, които съсипват децата ни. Да се овладее агресията...
Така че нека се въздържаме от срещи от третия вид.
Една от причините навремето да рухне Римската империя са разпуснатите нрави и кризата в морала. Само че сега опасността е много по-голяма...

 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 262

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 296

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 250

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ