19 Април 2024петък17:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Иди кажи, че лъжа

/ брой: 236

автор:Велиана Христова

visibility 1325

Думите, които изговарят господата управляващи, взеха да стигат до безумства. То, вярно, като седиш 19 часа в парламента, може и дамла да те стигне, както се видя от изстъпленията на Цв.Цв. посред нощ вчера. Докато опозицията обясняваше, че бюджетът им за нищо не става, парламентарният бос на групата пак намери вината у другите. "Двугодишното" управление на Орешарски върнало страната 8 години назад, та сега горките от ГЕРБ трябвало да започнат всичко отначало. Точно година и един месец имахме кабинет на Орешарски, господине, преди да го отвувузелите с "Кой" - същият "Кой, дето си го оставихте в парламента да ви помага. Каквото започнахте през 2009 г. с престъпния бюджет на Дянков, това ни карате да сърбаме и сега. Само с унищожаването на науката каквото престъпление към нацията вършите, другото да не го и споменаваме!
Не знам кой пиар съветва гербаджиите да се държат като безумци, но те всичките - като от калъп извадени. Ти им показваш черно на бяло снимки от падналата "велика ограда", дето уж е граница на Европа, те ти изкарват един Тома Биков да мрънка по телевизиите: "Лъжете". Сигурно си вярват, че като стават и лягат с мантрата "БСП лъже", някой ще им повярва. Е, поне 61% не им вярват. Хората искат да видят зад решетките тия, дето приватизираха България, а те им поднасят безсмислен сурогат, в който нищо освен пушек и мъгла няма. И като иска Нинова да седнат и да обмислят какво и как да се направи, та да има нещо реално срещу разбойниците, те викат: "Парламентът не е аналитичен център, та да правим анализи". Ами, то се видя и с бюджета - нито мислите, нито анализирате. Каквото Горанов ви трупне, това като автомати приемате. А след вас трупове - на хора, на институции, на държава.
Биков, иди утре да кажеш пак, че лъжа. 


 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 380

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 305

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 298

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 304

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 274

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 296

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ