20 Април 2024събота10:15 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Гангстери от Ню Йорк" ще се завърнат в София

/ брой: 235

автор:Дума

visibility 457

Неостаряващите "гангстери от Ню Йорк", както наричат групата "Fun Lovin` Criminals", се завръщат в София. Музикантите ще зарадват феновете с невероятно парти на 17 декември в зала "Универсиада" близо 8 години след последното си гостуване у нас. Дни преди Коледа ще звучат познати композиции от авторските им парчета в стил хип-хоп, рок, фънк, блус и дори джаз.
Край "Fun Lovin` Criminals" има доста любопитни факти:
* Прякорът "Fast" на един от основателите на групата - басиста Брайън Лейзър, му е лепнат, докато посещава лекциите в университета Сиракуза. Всъщност той е съкращение на целия му псевдоним - Fastman. Колеги и приятели го нарекли така, защото Брайън говорел доста бързо и понякога било трудно да следват разговора.
* Като истински жители на Ню Йорк, членовете на групата включват в албума си "Livin` In The City" няколко парчета, свързани с атаките от 11 септември 2001 г. Събитието оказва голямо влияние върху музиката им от този период и затова създават няколко необичайно меланхолични и бавни спрямо техния стил парчета: "Gave Up On God", "Ballad Of NYC" и "Will I Be Ready".
* Вокалистът на групата - Хюи Морган, в тийнейджърските си години редовно има неприятности с полицията заради бурния си нрав. В крайна сметка трябва да избира между... затвора и казармата. Залага на второто и през 1991 г., в разгара на войната в Ирак, е изпратен в Персийския залив. В момента Хюи се изявява в радиошоу.
Групата подготвя интересни преживявания с феновете си през 2018-а. Предстои издаване на новата тава "Another Mimosa", който ще съвпадне и с честването на 20-годишнината от излизането на втория им албум.
Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim.bg и партньорските вериги.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ