27 Април 2024събота03:36 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Гамените на "Лаута" с леки санкции

Руснакът Максим Серьогин-Тук ще прекара 10 дни зад решетките

/ брой: 234

автор:Дума

visibility 30

Арестуваните 11 гамени от скандалния мач между Локо Пд и ЦСКА-Сф (0:1) в неделя получиха леки присъди. Смятаният за един от главните организатори на мелето в края на първото полувреме на "Лаута" - руснакът Максим Серьогин-Тук, бе осъден на 10 дни, които ще прекара в структура на МВР. Тарторът на руската група "Банда Тука" също така е със забрана да посещава мачове в България за една година. Един от окошарените фенове на "червените" пък ще бъде съден за по-тежко престъпление и няма да мине "тънко" по закона за футболното хулиганство. Вероятно става въпрос за привърженика, който с палка ударил шефа на фирмата, която охранява мача. Всички останали са осъдени да останат в ареста или изтрезвителя под тепетата от 10 до 15 дни, а двама ще прекарат 20 денонощия. На побойниците са наложени и забрани да посещават мачове за период от 12 до 18 месеца. От престой зад решетките се отърваха само двама, като те са глобени съответно 250 и 500 лева. По административните дела на провинилите се заседаваха два съдебни състава.
Двата тима бяха сериозно глобени и ще играят без публика по 2 мача. Поради тази причина от Борисовата градина се нахвърлиха на БФС. Те смятат, че наказанието им трябва да е по-леко, а не да е еднакво с това на "смърфовете", защото именно като домакини носят по-голяма отговорност за случващото се на стадиона.
От Локо Пд пък отрекоха да са акредитирали като журналист Максим Тук. Той влязъл на пистата, като е представил прескарта на охранителите и им съобщил, че снима филм за футболните фенове. "Как и откъде въпросното лице се е озовало на трибуните, а после и на пистата, ние като пресцентър няма как да знаем, но той не е имал издадена от нас акредитация", съобщиха от пресслужбата на Локо.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ