20 Април 2024събота08:52 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Тита озвучи приказка за благотворителна кауза

/ брой: 230

автор:Дума

visibility 26

Атрактивната изпълнителка Тита се включи за първи път в благотворителна кампания в подкрепа на Сдружение SOS Детски селища България. Най-младата участничка в инициативата с ентусиазъм и артистичност озвучи приказката "Мая и загубената магическа пръчица".
Проявата се организира за трета поредна година с мисия да подпомага развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа, както и малчугани в риск да загубят закрилата на своето семейство. В рамките на инициативата "Приказни моменти на грижа" ще бъдат дарени по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия на Nivea Creme.
"Едни от най-хубавите ми детски спомени са приказките за лека нощ, които моята по-голяма сестра ми четеше. Вярвам, че историите трябва да носят позитивни послания и да възпитават и учат децата на истинските ценности в живота - закрила, любов, нежност и грижа, затова реших да стана посланик на кампанията "Приказни моменти на грижа", разкри Тита.



Всички популярни личности, които ще вдъхнат живот на приказките от лимитираната серия, като ги озвучат, ще бъдат достъпни в "приказен" плейлист на https://www.youtube.com/user/NIVEABULGARIA.
До момента като посланик на инициативата се включи обичаната актриса Силвия Лулчева, която озвучи "Мая и Зайо отиват на езда" на https://youtu.be/2UhcClp1Mxg.
Всички любители на синия крем могат да подкрепят инициативата, като споделят във Facebook с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своята кратка позитивна приказка, посветена на семейството, грижата и обичта. Всяка седмица петима автори, изтеглени на лотариен принцип, ще получат награди от Nivea. А една от приказките ще бъде озвучена от българска популярна личност и анимирана с рисунки на децата от Сдружение SOS Детски селища България.
Приказката на Тита може да бъде видяна и чута на https://youtu.be/-3lfoXrHaGg.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ