20 Април 2024събота12:42 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Петолиния

"Конкурент" празнува 30 години на сцена с концерт и нов албум

/ брой: 226

автор:Дума

visibility 3836

"Конкурент" ще отбележи своя 30-годишен юбилей с голям концерт в зала "Универсиада" на 24 март 2018 г., информира Елена Бързакова, мениджър пиар и комуникации. Групата, която заедно с "Ера" и "Ахат" прокарваше хеви звуците на родна почва в края на 80-те, а впоследствие зави към мелодичен радиорок, подготвя неповторим спектакъл с участието на известни български рокмузиканти, започнали кариерата си в "Конкурент".
Мултимедийно шоу ще припомни знакови архивни кадри от историята на групата. Специални гости ще бъдат емблематични имена от българската рокмузика - Йордан Караджов и Александър Мариновски ("Сигнал"), Атанас Пенев и Славчо Николов ("Б.Т.Р."), Кольо Гилъна ("Контрол"), Дичо, Стоян Захариев, Николо Коцев ("Brazen Abbot", "Кикимора"), Иван Несторов-Амебата ("Ера"), Антоан Хадад ("Ахат") и Милена Славова, които ще интерпретират хитови парчета на "Конкурент".
Билетите вече се продават в системата на "Ивентим" и търговските й партньори в страната. За всеки купен билет феновете ще получат на влизане в залата подарък - специално издаден диск с най-емблематичните песни на групата, селектиран и ремастериран през 2017 г., под заглавие "Konkurent - in flames". Билетите участват и в томбола за спечелването на три ваучерa за по двама души в 4-звезден хотел в Банско.
В концерта ще бъдат изсвирени песни от цялата дискография на "Конкурент", оставили диря в българската музика - "Дай ми време", "Мама", "Паякът", "Конницата", "Дай шанс", "Аз съм твоят вечен конкурент", "Нещо влажно", "На кой му дреме" и още много други.
Благодарение на успешното сътрудничество с Ясен Козев, Крум Георгиев и Мирослав Костадинов (Миро от "Каризма") скоро ще бъде представен пилотният сингъл "Губя контрол" от предстоящия нов албум на "Конкурент", наречен неслучайно  "The hard way" ("По трудния начин").
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ