Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Ноември 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

"Черна любов" превзема ефира на Диема фемили

Дума

14. Ноември 2017 , брой: 223   180   0
Снимка


Новият хитов сериал "Черна любов" ще завладее ефира на Диема фемили на 20 ноември от 20.00 ч. Всяка делнична вечер зрителите могат да гледат една от най-успешните поредици в южната ни съседка, която превръща в истински кинозвезди изпълнителите на главните роли Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл.
"Черна любов" e първата турска продукция, номинирана за най-престижните награди "Еми" в категория "Теленовела" тази година. Друг любопитен факт е, че новият хитов сериал превзема ефира на канала именно в деня, в който ще бъдат ясни носителите на престижните отличия сред телевизионни продукции.
В "Черна любов" популярните актьори Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл се превъплъщават в Кемал и Нихан. Двамата принадлежат на два различни свята. Докато той е израснал в скромно семейство от средната класа, тя познава бляскавия живот на Йеникьой. Въпреки че любовта между тях изглежда невъзможна, те успяват да бъдат заедно - до деня, в който Кемал напуска града, тъй като Нихан е принудена да се омъжи за друг. Съдбата обаче повелява друго. Колко дълъг може да е пътят на двама души един към друг и ще повярва ли Кемал в силата на любовта - това ще разберат зрителите.

 

 

Живот

 • 24. Ноември 2017 231
  92
  0

  Бъди здрав и щастлив, Тошо! Нека още дълги години си все така духовит, уверен, вдъхновяващ, принципен и изпълнен с енергия Човек, Мъж и Учител, а ние ще вървим по стъпките ти и ще се учим от теб!
  И още поне два пъти по 75!
  Наздраве!

  ДУМАДЖИИТЕ


Апис
Всички права запазени "ДУМА"