Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Ноември 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Живот

"Малки хора - свят голям" с нови вълнуващи моменти

Дума

13. Ноември 2017 , брой: 222   90   0Съдбоносни промени, много емоции и купища щастливи моменти ще проследят зрителите на "Малки хора - свят голям" от днес, 13 ноември, в 22,00 ч., по TLC. Настъпва нова ера за семейство Ролоф. Любимите малки хора на Америка се подлагат на изпитание, а напрежението нараства, докато те се изправят пред несигурното бъдеще.
Мат и Ейми се опитват да започнат романтични отношения след развода. Но дали тяхната любов не е изчезнала безвъзвратно? Междувременно Джеръми и Одри се замислят къде да се установят, изправяйки се пред редица трудни решения. За да избягат от ремонта у дома, Зак и Тори напускат града за уикенда, а Ейми и Крис се изправят пред потенциален проблем в отношенията си по време на пътуване. Само едно нещо е сигурно сред цялата тази несигурност: идва време на големи промени за всички. Как ще се справят с тях и дали няма да се наруши сплотеността на семейството? Това ще разберат зрителите.


 

 

 

Живот

 • Спектакълът "Не казвай на никой" представя шест атрактивни красавици в усмирителни рокли
  23. Ноември 2017 230
  50
  0

  Пиеса с дълбоко социален и актуален елемент ще се играе на 27 ноември на Камерната сцена на театър "Сълза и смях". Шест красавици в усмирителни рокли ще може да видят зрителите на спектакъла "Не казвай на никой".
  Шест жени, носещи в себе си Ева по различен начин. Женското начало, което трябва да намери как да продължи....


Апис
Всички права запазени "ДУМА"