26 Април 2024петък00:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 221

автор:Дума

visibility 41

Намерението на БСП да внесе вот на недоверие към правителството и началото на преговорите за подкрепа на подобно искане накараха онлайн общността да даде своята оценка по темата. Какво постигна "Борисов 3". Кой ще подкрепи социалистите им в опита да свалят кабинета и в какво се изразяват договорките - това са само част от акцентите в интернет форумите. Няма как да се иска вот на недоверие при тези икономически и финансови параметри на държавата, заяви председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов. Това му изказване също не бе подминато от анализ.

- За да падне правителството, са нужни гласовете на 121 от 240 депутати. БСП, ДПС и евентуално "Воля" биха събрали 116 гласа (80 - БСП, 25 - ДПС и "Воля"-11). А за сформиране на ново правителство са нужни 120 човека. Тъй че целият вот се обезсмисля отвсякъде, тъй като няма алтернатива на сегашното правителство.
- В момента в България има неофициална анархия, просто защото всички органи на реда и министерства си правят каквото си искат, тъй че официална или не е все тая. За служебно правителство на Радев не ми се вярва, шанс за разпускане на НС няма.
- Няма случай да е минал вот на недоверие, но ние знаем поговорката, че винаги има първи път. Този вот на недоверие ще мине на 100%, поради няколко причини. Първо - няма обществена подкрепа третият кабинет на Борисов, второ - управляващото мнозинство е изключително крехко и ако двама или трима, било то от ГЕРБ или "Обединени патриоти", се разболеят или са в командировка, като ги няма в парламента е свършено, трето - имаше президентски избори и народа ясно каза, че иска БСП и ДПС да управляват. Партиите издигат кандидатите за президент. И четвърто - видяхте ли реакцията на управляващите за вота на недоверие каква е? Тя беше повече от притеснителна, защото те знаят, че мнозинството им е калпаво, рехкаво и много слабо и е на ръба. Така, че истината е следната - до Коледа ще има служебно правителство, понеже вота на недоверие ще е минал, а февруари-март нови избори. И това го знае цяла България. Недейте да се връзвате на коментарите, че нямало да има предсрочни избори предвид председателството. Голяма работа е това председателство, то няма как да бъде причина да няма избори. Ясно е, че по-голяма част от народа ги иска тези избори. Аз не съм от тази част, но анализирам обективно. Това е истината, защото народа обича БСП! Само че го е срам да си го признае
- Глупости, ще си кютат, докато мине председателството. На никой не му стиска да ядоса чужденците. А и тия, дето искат вота, май ги е страх какво ще наследят и май взеха да се отказват.
- Мутрите се подкрепят, а Марешки е наясно, че при следващи избори ще гледа Парламента през крив макарон, освен ако не се лепне за ГРОБ. Същото важи и за обединените мафиоти.
- След като Марешки подкрепи на изборите за президент Ц.Ц., от която после даже банкянския негодник се отрече, някой очаквал ли е петролния аптекар да подкрепи вот срещу герберастката шайка? Марешки добре знае, че след като свърши мандата на този парламент, идва и края на неговото парламентарно участие. При нови избори са аут.
- Какви добри резултати, като пак се говори за взимане на заем? Какви добри резултати, като имаме най-богатата земя в Европа, а купуваме полски домати? Демагогията на управляващите няма мярка. Бас ловя, че свършат ли европейските фондове, веднага ще загубят интерес към властта и ще я сдадат на други. А те нека се справят с оставеното им наследство.
- София ще председателства и ще яде домати. Провинцията ще яде корени на домати и ще ръкопляска. Скандиране ще има ли на гладно КПСС-БКП (грешка, то беше едно време). Сега е ГЕРБ и ЕНП, ГЕРБ и ЕНП. Вечна дружба - безкрайна кражба, ние лъжем - те мажат. Ураааааа.
- Да супер е: нито една реформа, корупция навсякъде, хората емигрират, престъпността се шири, съдебната система е в колапс, глад и мизерия, а дебилите се делят на червени, сини, зелени, пембени, русофили, американофили и те така ,честито на печелившите.
- Тъй, тъй, Цурко - "добрите резултати" в икономическите и финансови параметри на държавата се визуализират във "видими резултати" на изходните терминали на Родината, нали?
- Добрите резултати са видими само в джобовете на цецо, кумецо, тиквоня, лили и другите крадливи герберасти.
- Потвърждавам - наистина постигнахме много добри резултати в пълненето на банковите ни ГЕРБ сметки, осигуряването на калинки с подходящи топли местенца, усвояването на евросредства от нашите фирмички, сега и Цветелинка ще я уредим с каквото иска, щото 84% акции в Пампорово не й стигат!

(Запазен е оригиналният правопис)

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ