25 Април 2024четвъртък01:31 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Още двама отпаднаха за Саудитска Арабия

/ брой: 218

автор:Дума

visibility 80

Двама от твърдите титуляри в своите клубове в Първа лига - Станислав Манолев (ЦСКА-Сф) и Цветомир Панов (Ботев Пд), отпаднаха от списъка на селекционера Петър Хубчев за предстоящата контрола със Саудитска Арабия. “Лъвовете” ще премерят сили с участника на Мондиал 2018 в Русия азиатски тим на 13 ноември на стадион “Рестело” в Лисабон. Друг футболист на “червените” - Александър Дюлгеров, ще получи шанс за изява с националната фланелка, след като бе повикан “на пожар”.
Преди няколко дни травма извади от сметките на Хубчев и Ивайло Чочев (Палермо). На негово място бе повикан друг от сънародниците ни, подвизаващ се на Ботуша - Александър Тонев (Кротоне). Избраниците на Хубчев се събират утре в 12.30 ч. на лагер в  Националната футболна база Бояна. Мачът в Лисабон е първият в избистрянето на тима, който ще атакува виза за Евро 2020 - второто с участие на 24 отбора. В групата Хубчев не включи футболисти на Лудогорец и Левски.
Групата за Лисабон:
Вратари: Пламен Илиев (Астра, Рум), Благой Макенджиев (Пирин); Защитници: Васил Божиков (Слован, Слвк), Николай Бодуров, Александър Дюлгеров и Антон Недялков (ЦСКА-Сф); Полузащитници и нападатели: Александър Цветков (Черно море), Александър Тонев (Кротоне, Ит), Симеон Славчев (Лехия Гданск, Пол), Георги Костадинов (Макаби Хайфа, Изр), Мартин Райнов (Берое), Михаил Александров (Арсенал Тула, Рус), Тодор Неделев (Ботев Пд), Ивайло Димитров и Иван Минчев (Славия), Ивелин Попов (Спартак М, Рус), Георги Миланов (ЦСКА М, Рус) Спас Делев (Погон Шчечин, Пол), Андрей Гълъбинов (Дженоа, Ит).

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ