20 Април 2024събота15:09 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Шоу за 8 декември превзема Пампорово

Криско и Азис ще забавляват студентите на двудневния парти маратон в сърцето на Родопите

/ брой: 216

автор:Дума

visibility 21

Студентите от цялата страна ще имат възможност на 8 декември да се насладят на страхотно шоу в Пампорово. Курортът в сърцето на Родопите  ще бъде превзет от мащабен фестивал, който ще продължи цели два дни. Форматът ще събере на една сцена хип-хоп звездата Криско и краля на поп-фолка Азис. За музикалния адреналин ще отговарят и други големи имена от родната сцена: рапърите от "Ъпсурт", поп сензацията Тита и Гъмзата & Брас шоу заедно с балет "Магаданс" - общо 36 от най-добрите изпълнители в България.
За фестивала ще се изгради ултра модерна, отопляема парти шатра с големина 2000 кв. метра и капацитет 3000 души. Тя е иновация в България, различен вид място и начин за съвременното забавление сред младите хора. Посетителите ще могат да се насладят на грандиозно парти, заедно с най-добрите български артисти, на специално изградена сцена с най-доброто озвучаване и осветление. Обстановката на терена ще е решена в екстравагантен дизайн. Светещи барове, много светлини и атракции са само част от богатата палитра изненади във вечерта на звездното шоу в Пампорово.
В парти екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. Пожелалите изживяването им да започне още от старта на пътуването могат да се възползват от организирания транспорт в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград. За достъп до двете партита всеки участник ще притежава специална гривна, която е неговият билет за вълшебното приключение. 
Още от първата вечер (7 декември) завесите ще се вдигнат и най-добрите арендби изпълнители ще покорят сцената. Това са невероятните Криско, "Ъпсурт", Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ Cass и DJ NRG. Втората вечер (8 декември) е посветена на поп-фолк музиката, когато неповторимият Азис заедно с неговия бенд, Гъмзата & Брас шоу плюс балет "Магаданс", DJ Stamen и DJ Tony G ще разтърсят сцената.
Организаторите на фестивала предоставят възможност на младите студенти да бъдат заедно на едно място, под светлините на прожекторите, където всички ще могат да се докоснат до нови емоции.

За повече информация:
https://eabulgaria.eu/event/the-fest-pamporovo-2k17/
https://www.facebook.com/events/468529610197220/
https://eabulgaria.eu/event/the-fest-pamporovo-2k17/

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ