20 Април 2024събота05:23 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Свършиха билетите за "Калигула" през ноември

/ брой: 215

автор:Дума

visibility 27

Билетите за спектакъла "Калигула" на Народния театър "Иван Вазов" за ноември са почти продадени, два дни след премиерата му на 27 октомври. За двете дати през ноември - на 9 и 18, има останали броени места само на втори балкон, информира Катя Попчева, ръководител маркетинг и комуникации на НТ.
Спектакълът на Диана Добрева с Деян Донков в ролята на безумния диктатор предизвика истински фурор. Представлението по текст на Албер Камю ще има две дати и през декември - на 18 и в навечерието на Нова година на 31 декември.
Освен в "Калигула", звездата на Народния театър Деян Донков играе и в други спектакли на първата ни сцена, където също прави запомнящи се роли - "Полет над кукувиче гнездо" (20 ноември и 10 декември), "Хъшове" (14 ноември, 20 и 27 декември), "Дон Жуан" (19 ноември и 6 декември), "Вишнева градина" (8 ноември и 8 декември), "На ръба" (12 ноември и 16 декември) и "Процесът против богомилите" (11 ноември).

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ