11 Май 2024събота06:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Балъков откри школа в Щутгарт

Българинът ще обучава деца от 6 до 14 години

/ брой: 211

автор:Дума

visibility 31

„Футболно училище – Балъков”, така се нарича училището в региона на Ройтлинген, недалеч от Щутгарт, където легендата на българския национален отбор, Етър, Спортинг и Щутгарт Красимир Балъков и неговият екип, ще обучават млади футболисти между 6 и 14-годишна възраст в тънкостите на най-популярната игра. Амбициозният проект предвижда специална концепция за подготовка на таланти, като акцентите падат върху изграждането на професионални навици и възпитаване в ценностите на съвременното общество като уважение, толерантност, отговорност, дисциплина. Разбира се, ще се отдаде и дължимото на забавлението, което е задължително условие за успех при децата от тази възраст.
Екип от лицензирани треньори ще обучава бъдещите футболни звезди. Сред тях са специалисти със завиден стаж. Децата ще тренират при много добри условия в региона на Ройтлинген.
Идеята за създаването на футболното училище, на името на най-обичания от феновете играч на „швабите”, датира отдавна. Тя е обмисляна дълго от Краси и приета с ентусиазъм от негови колеги и приятели, които го подкрепят при реализирането й. Бившият плеймейкър и капитан на националния отбор от доста време работи по подобен проект, който да осъществи и в България, но проблеми най-вече от бюрократично естество, забавят реализирането на тази негова мечта. В осъществяването на амбициозния проект, партньор на школата на Бала е Футболното училище на Щутгарт.



Краси Балъков следи заниманията на децата от школата му край Щутгарт

 

И трите телекома с рекордни приходи

автор:Дума

visibility 375

/ брой: 86

Гвоздейков пак смени началника на НКЖИ

автор:Дума

visibility 376

/ брой: 86

Вето върху тавана за надценката на хляба

автор:Дума

visibility 401

/ брой: 86

Червеното месо и млякото разболяват планетата

автор:Дума

visibility 389

/ брой: 86

Европа се окъпа в светлини за 9 май

автор:Дума

visibility 373

/ брой: 86

Катастрофална загуба за социалдемократите в РСМ

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 86

Популярността на САЩ като глобална сила спада

автор:Дума

visibility 356

/ брой: 86

Си Дзинпин пристигна в Унгария

автор:Дума

visibility 365

/ брой: 86

Време е

автор:Александър Симов

visibility 337

/ брой: 86

С надежда за партньорство

visibility 334

/ брой: 86

Извращението Евровизия

visibility 351

/ брой: 86

9 май - ден на Победата

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 86

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ