26 Април 2024петък06:23 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Стойчо Стоилов жегна Лудогорец

Шефът на ЦСКА-Сф обвини разградчани, че не залагат на българи

/ брой: 211

автор:Дума

visibility 23

Стойчо Стоилов захапа за пореден път Лудогорец. Така шефът на ЦСКА-Сф започна войната срещу шампионите, на които гостуват другата неделя в мач от XV кръг. Благоевградчанинът обаче правилно атакува "орлите", които залагат предимно на чужденци, а от това като цяло губят българският футбол и националният ни отбор.
"Да, виждам промяна в Лудогорец при Димитър Димитров - преди имаше един българин в състава (Светослав Дяков), сега няма нито един. За нас мачът с Лудогорец не е на всяка цена, излизаме и играем, по-добрият ще победи. За нас целта е титлата, а тя се постига чрез победа във всеки мач", обяви пред Диема спорт главният мениджър на "червените".
Той скочи и срещу другия тим, претендиращ за наследник на автентичния ЦСКА - ЦСКА 1848, който в момента е в Трета лига. Публична тайна е, че той се спонсорира от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.
"Не питам какво става с търга за базите, тъй като винаги се казва едно, а става друго. Лично мое мнение е, че тези бази няма на кого друг да се дадат. Единственият вариант е ЦСКА - клубът, който играе в Първа лига и има подкрепата на "червената" общност. Не виждам какъв правоприемник може да бъде ЦСКА 1948. Не знам какви са претенциите на хората оттам, но са смешни", каза Стоилов.
"Видно е, че в последните няколко мача изпитваме трудности. Отборът не се намира в най-добрата форма, но футболните хора знаят, че няма как да постоянно да поддържаш топ форма. Без да подценяваме Славия, с който ни предстои сега среща, има още време до мача с Лудогорец, за да се върнем на победния път, на който бяхме преди месец. Не е станало нищо кой знае какво, за да се говори за смяна на треньора Стамен Белчев. Не мисля, че можем да бъдем недоволни от работата му. Гриша Ганчев неведнъж е казвал и показвал, че за него не играчът, а треньорът е най-важен. Смятам, че с труда си до момента Белчев е показал, че е коректен човек, който трябва да бъде уважаван. Който си помисли обратното, ще бъде отстранен", гарантира Стоилов. Той потвърди, че още преди месец са подписали с Роланд Алберг и от януари 27-годишният холандец от суринамски произход ще пристигне на "Армията". В момента халфът доиграва сезона в професионалната лига на САЩ с Филаделфия Юниън, а местните медии твърдят, че в София той ще получава повече, отколкото в САЩ, където се разписвал срещу $33 000 месечно.

 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ