19 Април 2024петък21:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Феновете на "сини" и "червени" с признание за хореографиите на дербито

/ брой: 210

автор:Дума

visibility 19

Феновете на Левски и ЦСКА-Сф получиха световно признание от френското фенско издание lagrinta.fr, което направи класация на най-добрите хореографии по футболните стадиони в света за миналата седмица. От дербито между двата тима, завършило 2:2 на Националния стадион, българските привърженици се наредиха на пето място. На "Васил Левски" сектор "Б" заложи на голямо знаме на Апостола и множество малки плакати с образа на клубния си патрон. Сектор "Г" пък имаше двойна хореография, наречена "Нашата крепост" и акцентираща върху дома им ст. "Българска армия".
На мача присъстваха рекордните в историята на Първа лига 25 107 души. От тях феновете на Левски са 13 821, а тези на символичния гост 11 286. "Сините" водят и в глобите за провиненията на ултрасите с 8300 лв. срещу 7300 на "червените", но те трябва да покрият и щетите, нанесени на стадиона. БФС обаче удържа глобите от парите за тв правата след сезона.
На първо място в подреждането на французите са хореографиите от голямото турско дерби Галатасарай - Фенербахче (0:0). Второ място заема срещата от Шампионската лига на Африка между тунизийския Клуб Африкен и южноафриканския Суперспорт Юнайтед (1:3). На трета позиция е поставен полският суперсблъсък Висла Краков - Легия Варшава (0:1), пред алжирското дерби МС Алжер - ЖС Кабиле (2:0). В класацията има и друго българско участие. Осмата позиция е отредена за мача Катовице - Рух Хожув (1:2), който е местно дерби на югозападна Полша. За гостите цял мач пази българинът Николай Банков, а през нощта над 300 000 фенове посрещнаха любимците си.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ