25 Април 2024четвъртък08:30 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Моделират лицето с нови технологии

/ брой: 206

автор:Дума

visibility 37

Оперативният лифтинг вече не е единственият начин хората да си върнат младия вид на лицето и шията, защото деликатните зони може да се моделират със специално технологично откритие.
Борбата с бръчките и отпуснатата кожа се е превърнала в лична мисия на много жени. Един от най-сериозните фактори за появата на издайническите признаци на стареенето е недостигът на колагенови влакна в организма. Колагенът е най-важният елемент, отговорен за поддържането на гъвкавостта и еластичността на кожата. Човешкият организъм генерира колаген на 100% до 25-годишна възраст. След това производството му намалява, вследствие на което кожата се отпуска и първите бръчки са налице.
"Повърхностното третиране на кожата с различни козметични продукти може да повлияе благоприятно, но не и да върне младия вид на лицето и шията", обяснява проблема Анелия Николова от Jewel Skin Clinic. И допълва: "За да бъде постигнат видим ефект и да се премахнат сериозните бръчки, трябва да се стигне до дълбоките слоеве на кожата. Именно тук на помощ идва TriActive+."
Предимството на лечението с тази процедура е, че се спомага производството на колаген още от първия път, категорични са изследванията. Вследствие на увеличения колаген отпуснатата кожа става по-стегната и по-твърда, бръчките и дълбоките линии около устата, очите или по шията естествено се запълват и изглаждат. Този резултат се постига чрез комбинация от най-новите технологии, познати на дерматологичната медицина, използвани от специалистите с безотказен успех. Машината работи с ултразвук, лазер и радиочестота, които ефективно въздействат на кожата в дълбочина. Разполага с общо шест различни накрайници за лице и тяло, предназначени за съответните зони.
"Специално за лицето и шията работим с два определени накрайника - този за лимфен дренаж и радиочестотния накрайник", разяснява технологията специалистът Анелия Николова. И добавя: "Първо, зоната се обработва с накрайника за дренаж, чрез който се подобрява цялостният приток на кислород, който е изключително важен за регенерацията на кожата и нейния млад вид. Но с възрастта процесът се нарушава и тя все по-трудно получава необходимото подхранване. Резултатите от недостига на кислород са фатални за добрия вид на кожата. Те включват намаляване на клетъчната активност,преждевременно остаряване на клетките, проблеми с кръвната циркулация и др."
TriActive+ връща баланса и спомага за цялостната ревитализация на кожата. Радиочестотният накрайник на апарата пък използва мултиполярна технология, която допълнително атакува бръчките, като спомага за образуването на колаген в лицевата тъкан. За целта се използва електрически ток със специфични параметри, които са съвсем безвредни за лицето. Системата има продължително охлаждане и така се предотвратява усещането за парене. Радиочестотата стимулира контракциите на колагеновите фибри и активира микроциркулацията. С нея могат да се третират дори и най-малките бръчици по лицето. За максимален ефект специалистите от Jewel Skin Clinic препоръчват да бъде включена и процедура с диодния лазер, която подобрява самата структура на кожата и прави ефекта от терапията още по-видим.
Терапията се извършва веднъж или два пъти в седмицата, като е желателно да се направи курс от поне 10 процедури, за да има траен ефект", съветва Анелия Николова. С всяка следваща процедура в третираната зона се увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин са ключът към младия вид. За да не бъде изгубен ефектът от процедурите, е необходимо да се правят поддържащи терапии - от една до две, в зависимост от състоянието на кожата. Що се отнася до продължителността на процедурата, тя е кратка: от 15 до 45 минути, в зависимост от обработваните зони, и е напълно безболезнена.
С TriActive+ може да се заличи напълно двойната брадичка, да се изпъне кожата в зоната около очите и скулите, без да се прибягва до скалпел, абсолютно безболезнено. За максимален ефект срещу двойната брадичка специалистите препоръчват съчетаване на лечението с допълнителна мезотерапия, която да подпомогне разграждането на мастните натрупвания.
"Въпреки че процедурите с TriActive+ са напълно безопасни за организма, в случай, че пациентът има филъри, трябва да се изчака поне 5 седмици от поставянето им, защото загряването с радиочестотата води до бързото им разграждане", подчертава Анелия Николова. И продължава: "Процедурите с този апарат не бива да се прилагат при възпаления на кожата, при бременност и кърмене и сърдечно-съдови проблеми. Ефектът след терапията е по-стегната кожа, оформен контур на лицето, изглаждане бръчиците около очите и цялостно подмладяване на шията и деколтето."



Младостта може да се върне и без скалпел, убедена е експертката Анелия Николова

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ