Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Октомври 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

България

Антон Тодоров ще съветва медийно депутатите от ГЕРБ

Дума

13. Октомври 2017 , брой: 201   133   0Бившият депутат Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ. Там той ще изпълнява функциите на "съветник" на народните представители. Ще ни помага с информация при подготовката за медийните ни изяви, обясниха депутати от ГЕРБ. Те не уточниха за каква точно помощ става въпрос, но намекнаха, че той ще бъде използван при битките им с опозицията.
Все още не е ясно дали скандалният бивш депутат ще има собствено телевизионно предаване. След гласуването на оставката му в сряда Тодоров се похвали, че е получил няколко предложения за собствено шоу. От ГЕРБ предположиха, че е възможно "Документите с Антон Тодоров" отново да се появят в ефира на Канал 3. Припомняме, че медията свали предаването му от ефир от солидарност с гилдията след заплахите му към водещия Виктор Николаев.

 

 

 

България

 • Властта залага за догодина поемането на до 1 млрд. лв. вътрешен държавен дълг
  24. Октомври 2017 208
  130
  0

  Правителство на ГЕРБ ще продължи да взема нови заеми. Това стана ясно вчера от проектобюджета за догодина и от актуализираната тригодишна прогноза до 2020 г., които Министерството на финансите скоростно публикува, докато "БСП за България" оповестяваше параметрите на своя алтернативен бюджет.
  Властта планира през 2018 г. да поеме нов...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"