25 Април 2024четвъртък09:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Никой не обича Антон

/ брой: 200

автор:Юлия Кулинска

visibility 201

Непризнателното депутатско войнство от ГЕРБ вчера би шута на колегата си Антон Тодоров и го изрита от парламента. И никой не ревна спонтанно, че "Всички обичат Антон". Плача. Защо така, бе хора? Човечецът толкова се стара да покаже, че си е заслужил депутатския пост. Нима не громеше БСП? Нима не размахваше самоотвержено бухалката на омразата, хеле пък срещу президента? Нима не убиваше в зародиш всички смислени дебати в НС? Нима не отръска от мухъла пещерния антикомунизъм и не го размаха като знаме на ГЕРБ? И как от "изключителна личност с перфектна аналитичност и пунктуалност", както го възхваляваше Цветан Цветанов, се превърна в камък на партийната шия? Мълчанието герберско е толкова оглушително, че чак кънти.
Е, като си вържеш куче и му подхвърляш кокалчета, трябва да очакваш, че признателно ще те облизва и старателно ще лае. Но когато ти спука тъпанчето със слугинския си вой, отвързваш синджира и... кучета го яли.
Едва ли има нещо по-перверзно от това да напишеш книга срещу Бойко Борисов и обкръжението му, наричайки ги шайка, а после те да те поканят и ти да приемеш да станеш част от тях. Още по-страшното е да се самоопределиш като мумия, която не яде, не спи и винаги се завръща. Обаче мумиите нямат мозък, ако оживеят, стават зомби.
Всъщност наглеците в депутатското котило на ГЕРБ не свършват с Антон, който наистина стана проблем на управляващите. Но там набират гнъс още няколко цирея, които са на път да "избухнат" и да доопръскат с гнилоч своите. Защото вицепремиерът Симеонов, който сипеше заплахи и размаха ултиматум на медии от името на кабинета, продължава да натиска блажено дирните си части на измисления си министерски пост "началник на водопад". А недосегаемата Бетина Жотева тъне в охолството на собствената си некомпетентност в СЕМ... А защо тогава никой не обича само Антон?



 

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 659

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 688

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 648

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 654

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 616

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 819

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 589

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 547

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 745

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 638

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 747

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ