20 Април 2024събота18:44 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

И Лозана натири Божинов

/ брой: 195

автор:Дума

visibility 21

Валери Божинов пак остана без отбор. Нападателят напусна и Лозана след само 97 дни престой в швейцарския елитен клуб. За 31-годишния бивш национал това беше 13-ият тим в кариерата му. Той имаше договор с Лозана до лятото на 2019 г., но си тръгна, защото се почувствал предаден от треньора Фабио Челестини. Швейцарецът обещал на нашия, че ще играе редовно, но това не се случи. Божинов е играл в 8 мача (7 за първенството и 1 за купата) за тима, който е 8-и в местната Суперлига след 10-ия кръг. Той не успя да се разпише нито веднъж в шампионата, а единственото му попадение бе в мача за купата срещу аматьорския Пажде (3:1).
Лозана бе трети отбор за бившия национален нападател тази година, след като в края на февруари той си тръгна от сръбския Партизан, за да премине в китайския Мейджоу Хака, с който подписа едномилионен договор. В Азия обаче Божинов не успя да се адаптира и в края на юни си тръгна, за да парафира с Лозана. Валери се прибира в България и иска да тренира на "Герена", ако треньорът Делио Роси му позволи. Двамата се познават от ранните години на Божинов в Лече. "Няма да се връщам да играя в България. Скоро ще се разбере къде ще продължа кариерата си", обяви Божинов, който се провъзгласи за Божигол и Генерал.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ