29 Март 2024петък08:18 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Прелъстен и изоставен

/ брой: 192

автор:Павлета Давидова

visibility 1302

Поголовен разпад превзе редиците на ГЕРБ. Скандали, разправии и дори съдебни дела избухнаха с чутовна сила, изяждайки ореола им на строители на светлото бъдеще.
От толкова много драми в партийните редици стана трудно да си спомним коя точно бе първата. Но всяка "последна" драма гърми по-силно и раздира тишината, в която ГЕРБ се опитва да обгърне структурите си. Всеки нов скандал "дави" поредния бивш герой, прелъстен и изоставен от ГЕРБ.
В момента на прицел е Делян Добрев, който е на фаза ред сълзи и ред сополи. Седи и се мае как точно му се случва всичко, което го рани "смъртоносно". Колкото и да му се иска, няма как да прехвърли вината на Елена Йончева и БСП. Сам разрови кошера с хасковския кмет, сам се е опитвал да кадрува, следователно и последиците трябва да си носи сам. Просто от няколко месеца Йончева повтаря, че има нещо нередно в хасковската администрация, чак сега някой я чу. И я чу само заради публичното самоизяждане на жадни за власт и гладни за пари гербаджии. Които пък са в изключително топли връзки с Добрев. По-топли и ефективни дори от програмата за саниране. Сигурно защото парите им идват от нея?
Хвърлям оставка, проплака Делянчо. Обаче всички знаем как точно стават тия работи в ГЕРБ - обажда ти се Бойко Борисов, или ти пише есемесче. Както те е прелъстил, така те и изоставя, когато вече не си му полезен. Или ако си се издънил толкова жестоко, че никакъв пиар не може да те спаси. Цветан Цветанов обаче явно още обича Делян Добрев. И си го брани. Или пък просто иска да покаже на Борисов, че още държи здраво партийните структури? Как иначе да си обясним този "случаен" едновременен и еднотипен строен позив от централи на ГЕРБ: "Не пипайте Делян"? "Строй се, преброй се, във вярност закълни се"- май това е била позивната от Цветанов. Смешно е как отново обвини БСП, че разбива партийната дисциплина. Видите ли, социалистите съсипали управлението в Хасково и Ботевград... За сведение - в Хасково социалистите имат само двама общински съветици от 41. В Ботевград са трима от 28. Може да са малко, ама Цветанов го тресе параноя. От заявките му стана ясно, че и в други общини трябва да се очаква разпад в партията му. Тезата отсега е ясна - злото БСП разяде ГЕРБ.
А иначе в ГЕРБ е събран цветът на нацията - от изнудвачи, които похапват суджук, през партийци, които си уреждат родата от Хасково до Алфатар, та се стигне и до осъждани за побой, укриване на данъци и какво ли още не. От всичко по малко. В един момент на някого някъде му омръзне и започне да разобличава... Тогава се завърта кълбото и гърмят бомбите, а ръководството на ГЕРБ е "изненадано", взема мерки, оттегля доверие (само по 4-5 пъти за едно и също лице) и после пак, и пак...
Скоро и Делян Добрев ще бъде изоставен. Както се случи с Емо Фаса, Миро Найденов, Искрето Фидосова, Симеон Дянков, Руми Желева и други не толкова национално известни кадри като общинаря от Септември и Мартинов от Добрич... Платената любов е до време и до удобство, дори и безплатният обяд свършва понякога.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ