20 Април 2024събота17:43 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кобрата дарява голяма сума, ако бие Джошуа

Пулев ще заслужи около 3 млн. евро от мача за световната титла

/ брой: 190

автор:Дума

visibility 20

Кубрат Пулев ще дари половината си хонорар, ако победи Антъни Джошуа в мача за световните титли в тежка категория на профибокса. Двамата ще оспорват трите пояса - на Международната боксова федерация (IBF), на Международната боксова асоциация (IBO) и на Световната боксова асоциация (WBA), които британецът притежава, на 28 октомври на ст. "Принсипалити" в Кардиф. Българинът е задължителен и официален претендент само за титлата на IBF, след като спечели интерконтиненталната титла в мача срещу Кевин Джонсън (САЩ) през април в София.
"Здравейте, приятели. Ден след ден голямата битка в Кардиф наближава. Мисля си, че ако победя в този мач, ще даря половината пари за благотворителни каузи. За домове за сираци или на болници, за животоспасяващи апаратури и други. Аз ще съм щастлив да съм световен шампион. Парите нека да зарадват други, крайно нуждаещи се", написа 36-годишният Пулев в профила си във фейсбук. Неофициално се говори, че хонорарът му от мача е фиксиран и няма да се повлияе от резултата в боя. Сумата, която ще заслужи Пулев, е около 3 млн. евро, най-високата от 26-те му битки на профиринга досега.
В тях българинът има 25 победи (13 нокаута) и 1 загуба с нокаут от Владимир Кличко на 15 ноември 2014 г.
Джошуа е без загуба и има 19 победи, всичките с нокаут. Най-сериозният му съперник в тях бе Кличко, когото нокаутира на "Уембли" на 29 април т. г.
Докато Кобрата предпочита да се подготвя на спокойствие далеч от камерите за предстоящия сблъсък, британецът постоянно демонстрира на почитателите си как протичат тренировките му. Ей Джей публикува в инстаграм видео от тренировъчната зала. В него той използва гигантска топка, за да тренира мускулите на врата си, преди да се заеме с тежестите.
"Когато Владимир атакуваше, бях в напрегната позиция с напрегнати рамене. Това отнема много енергия. Така че трябва да съм по-релаксиран срещу съперници, които ме поставят под напрежение", обяви Джошуа. Срещу Кличко той за пръв път в кариерата си изпадна в нокдаун, но успя да се съвземе и впоследствие да бие и да откаже от спорта украинския ветеран.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ