19 Април 2024петък17:24 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Гонзо напусна и Черно море

Чакат Илиан Илиев да го замести

/ брой: 186

автор:Дума

visibility 13

Георги Иванов-Гонзо напусна Черно море. Футболист №1 на България за 2000 и 2001 г. подал оставка след загубата от Монтана с 1:2 от 1/16-финалите за купата, която веднага е била приета. Пловдивчанинът пое вината за резила срещу втородивизионния тим. При това "моряците" са в серия от 3 поредни загуби в Първа лига и се свлякоха от върха на 6-о място.  Иванов е разтрогнал договора си по взаимно съгласие. С него си тръгна и помощникът му Ивайло Петров. Утре срещу Етър на ст. "Тича" отборът ще бъде воден от Емануел Луканов, който също досега му беше помощник. 
Раздялата на Гонзо с варненци е доста изненадваща, тъй като легендата на Левски е в приятелски отношения с шефовете на ТИМ, които са собственици на "моряците". В същото време в морската ни столица се чуваше, че треньорът е в конфликт с част от играчите, но това не беше признато публично.
За заместник на Гонзо във Варна спрягат друг легендарен футболист на Левски Илиан Илиев. Той вече чакал да го потърсят от родния му Черно море. В момента Илиев е начело на изпадналия във финансов колапс Верея.
"Всичко може да се случи. Не е изключено да напусна", обяви пред агенция "Блиц" Илиев. Сегашният му отбор също отпадна за купата, след като загуби от Локо Сф с 1:2. Срещата обаче трябва да се преиграе по правилник, защото в края й на терена за столичани влезе гъркът Ефтимиос Гамагас, без да е напуснал негов съекипник, а съдиите пропуснаха да забележат това и да коригират куриозната ситуация. Илиев обаче разкри, че шефът на Верея Галин Михайлов му признал, че няма да подават контестация. "Не знам. Наистина не знам какво се случва. Играчите още не са получили неизплатените си заплати. Имам вариант да продължа и в чужбина. Но при мен все така се получава, че когато нещата тръгнат да се осъществяват, се намира някой нашенец да ми се изплюе в лицето, колкото и грубо да звучи. Но не ме питайте какво и кого имам предвид", допълни Илиев.
каре
Раздялата на Черно море с Гонзо е четвъртата треньорска рокада за 9 кръга в Първа лига. През август Левски освободи Николай Митов и назначи Делио Роси, после Лудогорец смени Георги Дерменджиев с Димитър Димитров-Херо, а Септември набързо осигури нова работа на Митов, след като уволни Димитър Васев. През последните години Георги Иванов редуваше работата в Левски и Черно море.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 380

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 305

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 298

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 304

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 274

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 296

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ