Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

14 Декември 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Акцент

ГЕРБ разчистват път за Ф-16

Румен Радев препоръча на Борисов да не чете нелепици от хвърчащи листчета

Дума

20. Септември 2017 , брой: 184   753   1Управляващото мнозинство направи пореден ход, с който увеличи шансовете на американците да пробутат на България любимите на ГЕРБ Ф-16. Временната парламентарна комисия за проучване на избора за купуване на нови изтребители предлага да започнем отначало преговорите и набирането на оферти да започнат отначало.
От Ню Йорк Румен Радев посъветва Бойко Борисов да организира съветниците и депутатите си да прочетат внимателно документите. "Нека не го заблуждават с глупави становища. Не може да си прочел един хвърчащ документ, а има още сто такива, да излизаш и да казваш най-странни и нелепи твърдения", заяви президентът. Той добави, че националната сигурност не се гради с ежедневна смяна на позициите.

ОЩЕ

 

ЕДИН МАКРЕШЧАНИН ПСУВА:

= ЕБ*ТИ И ДОБИЧЕТО.

ТОО БАНКЯЛИЯ НАИСТИНА НЕМА НИ АКЪЛ НИ ОБРАЗОВАНИЕ, АМА ОН НЕ СИ ЛИ УСЕУЩА, ЧЕ СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА, ЧЕ Е МЕКЕРЕ НА НАЙ-РЕАКЦИОННИЯ, НАЙ-ЧОВЕКОПОГУБВАЩИЯ, НАЙ-АНТИ ЦИВИЛИЗИЦИОНЕН КАПИТАЛ - КАПАТАЛА НА ФАШИНГТОНСКИЯ ВОЕННО_ПРОМИШЕЛЕН_КОМПЛЕКС (виж: "Борисов: Според президента излиза, че сме лобисти на САЩ"; https://www.24chasa.bg/novini/article/6455899)???

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"