25 Април 2024четвъртък14:54 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кратки

/ брой: 181

автор:Дума

visibility 28

Синове на съдии свирят мачовете в Първа лига
Съдийската комисия към БФС уреди като ръководещи на мачовете от IX кръг на Първа лига днес синовете на бивши съдии. Двубоя Етър - Берое от 17.30 ч. ще ръководи Ангел Баялцалиев, син на дългогодишния асистент Детелин Баялцалиев. Столичното "дерби" Левски - Септември от 20.00 ч. пък е поверено на Ангел Ангелов, син на бившия главен рефер Любен Ангелов. За помощник е върнат Веселин Мишев, който си докара наказания и гнева на феновете за мач на ЦСКА Сф с Лудогорец миналия сезон и този за мач на "сините". Утре от 17.45 ч. Георги Димитров ще изведе отборите на Верея и Дунав, а дербито Черно море - ЦСКА-Сф от 20.00 ч. ще свири депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов, син на бившия съдия и настоящ кмет на Симитли Апостол Апостолов. В неделя от 17.30 ч. на Витоша и Пирин ще свири Неделчо Гаджалов, а на Локо Пд и Славия от 20.00 ч. - Ивайло Стоянов-Сватбата. Последния мач Лудогорец - Ботев Пд в понеделник от 20.00 ч. ще ръководи Николай Йорданов.

Нарядите за VIII кръг във Втора лига
Днес, 17.00 ч.: Струмска слава - Нефтохимик (Иван Пенчев);
Несебър - Марица (Красимир Кръстев); 18.00 ч.: Созопол - Ботев Гъл (Никола Атанасов); утре, 17.00 ч.: Поморие - Монтана (Ивелин Занев); Черноморец Балч - Локо Сф (Валентин Станчев); Царско село - Лудогорец-2 (Георги Иванов);
18.00 ч.: Локо ГО - Ботев Вр (Валентин  Железов); Литекс - Оборище (Мартин Стоименов).

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 262

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 296

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 250

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ