27 Април 2024събота02:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 181

автор:Дума

visibility 50

Докладът на Министерския съвет, който обявява Русия за заплаха за националната сигурност на България, предизвика остра полемика както в парламента, така и в интернет. Социалните мрежи прегряха от коментари по темата, а онлайн коментаторите не пропуснаха да отбележат, че правителството заема доста крайна позиция, без да се съобразява с отслабените си позиции на международно ниво. Заплаха ли е Русия, сами ли са се сетили управляващите да напишат подобна констатация и какво би последвало от това изречение - това бяха част от въпросите, които бяха разисквани онлайн напоследък.

-    Първоначално си помислих, че това е някакъв майтап, а то взе, че се оказа истина. Направо е смешно!
Не че има някакво значение какво пишат някои политикани, които са зависими и на чужда хранилка, която със сигурност не е руска.
А руснаците ще си го преместят от мнението на една шайка български политически продажници! Утре, ако се обърне палачинката, същите калинки, ако не са фукнали при благодетелите си, първи ще подадат грапавите езици на изток за подмазване на руснаци.
-    Русия може и да е заплаха за кабинета на Боко Тъпото, но не и за България, като цяло!
-    Всъщност, аз, а и не само, възприемам кабинета на БГ за най- голямата заплаха за България, ББ е мутра пар екселанс, а вси4ки в парлмента са търтеи-крадци, използват Русия за отвли4не на вниманието от действителната заплаха
-    Понеже повечето които се радвате и не мислите, ще ви светна какво би станало, ако след този доклад Русия реши да прекрати всякакви връзки в България:
1. Спира газта и другите горива = минаваме на ток - градовете с централно отопление остават без топла вода и отопление през зимата. Вследствие на завишеното потребеление на ток започват да се получават всекидневни аварии-цената на тока се вдига = много хора не могат да си позволят да плащат скъп ток и остават на тъмно и студено.
2. Лукойл с приятелчето на Боко Тиквата затвярат врати = Боко и Вальо почват да губят парички. Работниците в нефтохима няма да ги кометираме - те стават чистачи, бармани, рибари, продавачи в мола и т.н....
3. Почваме да внасяме газ от Турция, Гърция , Луната и Марс на тройни цени + втечнен газ от американските ни покровители.= цените на всичко се вдигат 20 до 50% (заплатите-не).
Абе как една Германия не излезе с подобна резолюция, а? Ами се бори за Северен поток и иси гледа изгодата. Русия е огромен пазар, който с лека ръка затриваме, заради комплексарски нощни полюции…
-    Та дори да е верна констатацията кой ви бута да ги говорите и пишете тези неща за Русия толкова категорично и разпалено. В тях вие самите не вярвате, но чакате одобрение и похвали от тези, които в историята никога не са ни мислили доброто. Не разбрахте ли досега, че и в реалната политика руснаците силно се водят от емоции.Ще има да чакате за газ! Глупаци, учете се от Унгария!
-    Само с лакейство пред господарите от Вашингтон не се прави политика. Тези главанаци ще ни докарат някоя беля на главите с безмозъчния си слугинаж! Трябва да ги озаптим овреме!
-    И защо Русия не е заплаха за Китай, за Сърбия, за Македония, за Унгария, За Чехия, За Словакия. Дори за Румъния не е заплаха. Дори за Гърция не е заплаха. А Русия е предпочитан бизнес-партньор.
Пита се в задачата, нас дебили ли ни управляват? Или американци, което си е едно и също. Та вижте, дори Германия не е спряла бизнеса си с Русия и се опитва в момента да го направи официално. Не ни върви с управляващи.
-    Сега, когато Турция ще купи от Русия С-400, НАТО се притесни и току-виж Турция с руски газ и оръжие излезе от там, аз ще ви видя кой ще е опасен за нас, господа. Много сте зле. Стига облизвали чуждите обувки коленопреклонно, ние интереси нямаме ли си? Или винаги първи в Интернационала, било соц, било кап?
-    Добре, докладът е за 2016-та, когато Плевнелиев подскачаше като чучело и се плюнчеше за хибридна война от Русия. Но сега сме 2017-та, защо е този доклад? В кой момент Русия е отправяла заплахи към България?
Нашите управници отидоха твърде далеч в продаването на родината ни на САЩ. Това че сме в НАТО и ЕС още не значи, че такива доклади трябва да ни ги пишат в УСА посолството. Също така проблемът на САЩ да си мислят че Русия се е намесила в изборите им си е техен. Там ако искат за смятат Русия за враг си е тяхна работа. Не е наша работа, не е наш проблем.
Мисля че е време да изразим нашият протест от това безобразие. Не само в социалните мрежи и по форумите.
-    Русия е заплаха за богатите крадци , за които САЩ е безопасен рай...Welcome ! А ние с хляб и сол ще се разберем с руснаците , може и по един борящник да ударим :) Нас не ни мислете !
-    Много странна декларация,като изключим това ,че тя е абсолютно невярна и провокативна!Не се ли намери поне един човек в кабинета да обясни ,че тази декларация е срам и за правителството,и за НС и за цяла България!Не считам,че това е истинската представа на повечето от правителството!Толкова ли са наплашени,толкова ли са страхливи ,че да им наложат такава позорна декларация!Тази декларация всъщност е характеристика на моралните качества на министрите -продажни,себични,страхливи,безотговорни,безлични! Безмозъчни!Господ да пази България -само на него можем вече да разчитаме!
 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ