19 Април 2024петък17:52 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Москва осъди забраната на САЩ върху продукти на "Касперски"

/ брой: 181

автор:Дума

visibility 29

Външното министерство на Русия осъди решението на САЩ да забрани употребата на продукти на руската компания за киберсигурност "Касперски Лаб" във всички правителствени агенции. "Медиите: "Вътрешното министерство на САЩ твърди, че продуктите на "Касперски" представляват заплаха за сигурността." Това е честна конкуренция, изразена в три реда", написа иронично във фейсбук говорителката на външното министерство Мария Захарова.
От руското посолство в САЩ също коментираха темата, като заявиха, че решението на американските власти предизвиква "съжаление", като това отлага перспективите за възстановяване на двустранните отношения.
Вътрешното министерство на САЩ нареди всички институции от администрацията във Вашингтон да намерят решения, за да заменят употребата на продуктите на руската компания и свързани с нея компании, като изтъкна рискове от "злонамерени" атаки и като посочи, че има данни, че има податки за свързаност между "Касперски" и руските тайни служби. От "Касперски" категорично отхвърлиха обвиненията.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 380

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 305

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 298

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 304

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 274

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 296

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ