Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Ноември 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Култура

"Планина от намаления за детски приключения" събра 2400 лв. за децата на ParaKids

Дума

13. Септември 2017 , брой: 179   162   0"Планина от намаления за детски приключения" е благотворителна разпродажба, която се проведе на 9 септември в Театър "София", за което ДУМА писа. Още с отварянето Откритата сцена се изпълни с хора, които бяха дошли специално за събитието заедно със своите деца. На цени от 1 до 10 лв. можеше да се купи хубава книга, комплект за рисуване, раница, несесер, игра, играчка, музика и още много интересни неща. Още към обяд рафтовете със стоките се бяха изчерпали и се наложи организаторите да зареждат допълнително. Събраната сума от 2400 лв. ще бъде в подкрепа на Есенния лагер ParaKids в местността Узана, Габрово.
"Щастливи сме, че първите посетители на театъра за новия сезон бяха толкова усмихнати, както защото се наслаждаваха на програмата, така и защото се снабдиха с чудесни стоки от книжарници "Сиела" и помогнаха за чудесна кауза!", споделиха от Театър "София".
"От името на организаторите искаме да изкажем своята огромна признателност на всички, които дойдоха и подкрепиха нашата кауза. Благодарение на всички вас децата на ParaKids ще имат своите есенни приключения в планината. Пожелаваме на Даниела и Бояна от ParaKids още много съмишленици и помощници и им благодарим, че ни заразиха със своя ентусиазъм", каза Светла Йовова от книжарници "Сиела".

Снимки Теодора Борисова, The Rainbow Photography
 

 

 

Култура

  • Билетите, купени днес, утре и в неделя за представления през ноември, декември и януари, са по 7 лв.
    24. Ноември 2017 231
    136
    0

    След "Черна комедия" от Питър Шафър, чиято премиера бе на 22 и 23 ноември, в Театър "Българска армия" предстои "Черният петък" (24 ноември), "Сивата събота" (25 ноември) и "Обикновената неделя" (26 ноември). Само в тези дни касата на театъра ще продава билети за всички представления, продукция на ТБА...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"