28 Март 2024четвъртък18:39 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Ирен Онтева залага на визията и здравето

/ брой: 179

автор:Дума

visibility 17

"Разчитам на новите технологии за поддържане на добра визия, но тяхната роля е преди всичко подкрепяща. За да изглежда красива, една жена трябва да се движи много и да дава на тялото си достатъчни количества здравословна храна", разкри топ моделът Ирен Онтева. За безупречната си форма красавицата залага на интензивни тренировки и балансирано хранене, плува и ходи на фитнес минимум 4 пъти в седмицата. Освен това поддържа перфектната си фигура и с иновативен апарат. Машината комбинира три технологии, които се прицелват в несъвършенствата с помощта на ултразвук, лазер и радиочестота - за ефективно елиминиране на локалните натрупвания на мазнини, лимфния застой и отпуснатостта на кожата. Процедурите намаляват целулита, оформят тялото и го скулптурират.
"За моята работа външният вид е особено важен, затова трябва фигурата ми да е безупречна. Дълго време търсех подходящата подкрепяща процедура за мен, докато не открих технологията TriАctive+. За да поддържам перфектния контур на краката си и кожата да е стегната и еластична, веднъж седмично, когато съм в България, се подлагам на процедурата", уточни манекенката.
"Много хора прибързват и прибягват до крайни методи, за да постигнат мечтаното тяло, като това на Ирен например. Подлагат се дори на липосукция. Ние сме с един ход напред. Не е необходима операция, която може да доведе до усложнения", категорична е Стефка Сиракова, физиотерапевт в Jewel Skin Clinic, която се грижи за Ирен Онтева. Терапията с новата технология също така намалява задържането на течности и е особено подходяща при лечение на "синдрома на тежките крака". Освен че хармонично премоделира тялото, процедурата стяга и тонизира кожата на шията и деколтето, премахва дори двойна брадичка.
Ирен Онтева казва, че не е привърженик на гладуването. Според нея, за да е здрава и привлекателна, една дама трябва да яде по няколко пъти на ден, без да лишава организма си от важни вещества и минерали. Пълноценната храна е условие за красива кожа и за цялостното сияйно излъчване на жената. "Спортът е задължителен не само за добрата физическа форма, а е и хапче за вътрешен комфорт и щастие. Това, което тренировките дават като усещане, не може да се сравни с нищо друго. Физическата активност е нужна за духа и за тялото", обобщава една от най-красивите българки.



Топ манекенката се доверява само на професионалисти

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 280

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 260

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 304

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 215

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 327

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 278

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 297

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ