Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

27 Септември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Пореден срам

Валентин Георгиев

12. Септември 2017 , брой: 178   383   0Г-н Ервин Прьол - бивш премиер на Долна Австрия, свързан с компанията ЕVN и приятел на Борисов и Плевнелиев, който скоропостижно бе свален от поста си в началото на годината заради корупция и злоупотреби, щял да бъде "посланик на Българското европредседателство". Той е сред шестимата избраници на наш Борисов в новосъздадения от него консултативен съвет, чиято цел била да "налага приоритетите ни".
Изборът е повече от скандален. Той е срам за България! Можем отсега да си представим каква ще бъде реакцията на официална Виена, пък и на други в ЕС след този гаф на властта у нас. Разкритията отпреди 9 месеца и жигосващите заглавия в чуждата преса как "австрийският приятел на Плевнелиев Прьол въртял схеми през фондацията си", ще ни се видят "другарска критика". Защото новото амплоа на господина ще лепне петно, което дълго време ще ни виси като обеца на ухото.
А скандалът не свършва дотук.
Същият Прьол преди 3 години заведе Плевнелиев на частна среща с шефа на EVN във Виена... Днес изпълнителното трио Прокопиев-Дянков-Трайков вече е дадено на съд за последвалата сделка с държавния дял на "ЕВН-България". Прьол и Плевнелиев обаче са в съвета на Борисов за европредседателството. Общата си корупция ли ще рекламират?     
 

 

 

Няколко думи

  • 27. Септември 2017 189
    104
    0

    Човекът Антон има проблеми, обаче откак стана депутатът на ГЕРБ Тодоров, в мрежата хората го кръстиха "Шайката", щото беше обявил Бойко и Цветанов за шайка, пък после стана част от нея, та прякорът си остана. Но май бумерангът на щуротиите на Антон Тодоров, който работи политолог само по телевизора, удря вече болно по бат'Бойко, та спешно...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"