Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2017 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Българка може да спечели 25 000 долара за красота

Дума

12. Септември 2017 , брой: 178   194   0Българската моделка и танцьорка Елена Виан е сред претендентките в най-новия конкурс на престижното американско списание - "Maxim`s Finest". Червенокосата красавица е единствената нашенка, одобрена от авторитетното жури на изданието, която е в класацията наред с хубавици от цял свят. Мащабният проект е разделен в различни категории, а нашето момиче попада в "International Group Six" и спрямо моментното гласуване е на 19-о място. Позициите се базират изцяло на онлайн вота, който ще продължи до 13 септември. След това конкурсът навлиза във втори етап, където всички финалистки ще се състезават за голямата награда от 25 000 долара.
Освен че е успешна моделка, Елена Виан се наложи и като професионална фрийденс изпълнителка. През последните години българката е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София. Работила е за най-популярните нощни заведения, като към момента е част от шоу-програмата на "Provocateur", където е танцьорка и дизайнерка на сценичните костюми на балета. По образование Елена е графичен дизайнер, но има амбицията да създаде свой собствен моден бранд.


Елена Виан

------------
За да подкрепите българската красота, можете да гласувате на:
https://maximsfinest.com/2017/elena-vian

 

 

Живот

 • Представлението на театралния автор и режисьор Ани Васева ще се играе премиерно на 4 и 5 октомври
  26. Септември 2017 188
  16
  0

  Най-новият спектакъл на Ани Васева - "Пътуване към ада", открива новия сезон в ДНК - пространство за съвременен танц и пърформанс. Представлението ще се играе премиерно на 4 и 5 октомври от 19,30 ч. Зрителите ще видят една от най-интересните групи от съмишленици на независимата българска сцена - "Метеор".
  През годините театралният автор и режисьор Ани Васева изгражда...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"