Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Ноември 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Няколко думи

С авторитет и уважение

Георги Георгиев

11. Септември 2017 , брой: 177   524   0Когато четете историята за новите приключения на местната власт в Септември, запитайте се дали такива сюжети може да възникнат в някоя друга европейска страна на запад от нас. Сигурно само в някоя завладяна от картелите страна в Южна Америка може и да намерим подобна ситуация, където и кметът, и председателят на Общинския съвет на някой град са обвинявани, че имат неафиширани дела за кражба, измами, фалшификация, побоища, наръгване с нож и други такива. Дето се вика, все "дребни" неща, които явно не правят впечатление нито на партията, която ги подкрепя, в случая ГЕРБ, нито на избирателите й.
Ама, защо ли да им правят? Та нима лидерът на тази партия не беше записан как се обажда, за да уреди проблемите на алкохолен бос. Нима същият този човек, не беше записан как коментира работата на прокуратурата, как обсъжда дела в присъствието на прокурор и... И нищо. Нищо. Като няма последствия, защо тогава да не подкрепим местните "герои", които дори външно са си лика прилика с шефовете в столицата, само дето мащабът на деянията е по-маломерен, но пък развращава обществото по същия начин, както го правят и онези в София.
Иначе обаче тези хора се ползват с "авторитет и уважение". Да повърнеш.

 

 

 

Няколко думи

  • 23. Ноември 2017 230
    148
    0

    Цяла година бездействие за опасните язовири! Преди това още една, и още една и още... Така се изтъркаляха 6 години от потопа в Бисер, бедствието в Мизия, в "Аспарухово", край Бургас.
    Държавата пръсна милиони, за да проверява язовири, да описва, разпределя собственост, прошнурова. Начетохме се на дълги списъци, на стряскащи констатации, на неизпълнени предписания за...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"