24 Април 2024сряда23:44 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

И Сираков изригна срещу реферите

/ брой: 176

автор:Дума

visibility 21

Легендата на Левски и българския футбол Наско Сираков изригна срещу съдийската подкрепа за Лудогорец в отложеното дерби със "сините". Реализатор №1 на Левски дълго време държа дистанция и правеше умерени и епизодични изказвания.
"Нетипично за българската действителност видяхме феноменална атмосфера на "Георги Аспарухов", препълнен стадион, два отбора с амбиции и... 3 безумни съдийски грешки само до 20-ата минута!
Игра с ръка на Анисе в наказателното поле на "Левски" - задължителен жълт картон. След 3 минути прави груб фаул - получава жълт картон. Контраатака на Левски - фаул на Дяков. Отново предупреждение, само след това Дяков получава резонния жълт картон.
И в 20-ата минута тази ситуация с Натанаел, която не трябва да се случва във футбола, защото има два удара в рамките на секунда - с лакът и с юмрук в лицето на Вутов, което от самолет се вижда, че е за класически червен картон. Страничният съдия сигнализира, но бразилецът получава само жълт картон. Оттам нататък вече няма смисъл да се обсъждат следващите 60-70 минути какво се се случило и как е било съдийството", заяви Наско Сираков пред бТВ.
"Тук искам да кажа, че ако ме бяха попитали преди срещата кой да свири този мач, аз щях да кажа Никола Попов. Той има едно изключително силно качество - неподкупен е. Казвам, каквото забелязвам. А в последните години това е тенденция на мачовете с Лудогорец. То не бяха дербита, мачове за Купата, мачове с Левски, ЦСКА... Лудогорец никога не се е оплаквал от съдиите. Всички отбори пропищяха обаче. Това не може да бъде случайно. Винаги, когато някой отбор понадигне глава и е готов да съперничи или да оспори превъзходството на Лудогорец в последните години, му биват подрязвани крилата. Поне това е тенденцията, която аз забелязвам. И мога да извадя сто примера", продължи атаката си рекордьорът по голове в "синята" история.
"Левски понадига глава, но още не е в това състояние, в което трябва да бъде. Проведох няколко разговора с г-н Русев. Доволен съм от това какво се случва в Левски. Значително по-щастлив съм от тази действителност, която виждам в отбора и около отбора от това, което беше преди време. Подкрепям абсолютно решенията на ръководството на Левски. Спас Русев взе нещата в свои ръце и има изключително положително развитие, което трябва да бъде оценявано. Стоя зад думите си отпреди, че тогавашните ръководители изгониха хората от стадиона. Ами аз и на самия Спас Русев му казах на мача с Дунав, че предишните попълнения още от това лято бяха престъпление. И който е отговорен, всъщност е престъпник. А сега, първо - публиката беше на стадиона. Второ - последния месец господин Русев, за жалост, иззе нещата със селекцията в свои ръце. Доведоха се имена, които могат да свършат работа в Левски. Доведе се специалист, който е много по-добър от тази, нашата сивота. Аз нямам никакви амбиции да се връщам в "Левски". В момента съм щастлив от това, което се случва.
Никой не ми е предлагал пост в Левски. Да са спокойни всички. Моля ги", завърши Сираков.



Преди дербито с Лудогорец спортният директор на Левски Даниел Боримиров изпрати запомнящо се сръбския вратар Боян Йоргачевич, аплодиран от 16 000 сини фенове


Снимки Спортал

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ