Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Август 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Акцент

Нинова: Борисов излъга за договорка с Радев

Президентът увери, че консенсус има само за извеждането на антикорупционното звено от изпълнителната власт

Дума

14. Август 2017 , брой: 157   315   0Корнелия Нинова обвини Бойко Борисов, че е излъгал за постигнатата договорка с президента по антикорупциония закон. Изявлението й дойде, ден след като държавният глава Румен Радев обяви от Варна, че не е водил разговори по темата с премиера. Президентът отново призова за създаването на нов, единен и независим орган, който да замести "настоящия механичен сбор от нискоефективни структури". Според Радев консенсус има само за извеждането на антикорупционната дирекция от изпълнителната власт.
Корнелия Нинова припомни, че алтернативният проект на БСП за антикорупционен закон е на страницата на партията в интернет. Тя обяви, че БСП започва консултации с експерти.

 

 

 

България

 • Общинарката от ГЕРБ си прибра дори парапета от стълбището и заряза мръсотия и останки от тръби
  24. Август 2017 165
  218
  0

  В ужасно състояние е "дарената" от председателя на общинските съветници в Перник Румяна Гьорева част от сграда на детско заведение. Гербаджийката бе принудена под натиска на обществото да се откаже от плановете си да превърне част от общинската ДГ "Пролет" в частно заведение. Родители обаче алармираха пернишките социалисти, че мястото е в плачевно състояние.
  Стърчащи...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"