Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Октомври 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

България

Протестиращи пак затвориха път заради кмета на Септември

Дума

14. Август 2017 , брой: 157   111   0Около 120 души затвориха за повече от час пътя Варвара-Велинград в знак на протест срещу управлението на кмета на община Септември Марин Рачев, който е избран от ГЕРБ. Това е поредната акция, организирана от Инициативния комитет "Да спасим община Септември". Хората отново поставиха исканията си за финансова проверка на състоянието на общината. "Искаме да знаем къде са парите, краде ли се, защо няма пари за населеното място и не се чисти редовно. Продължаваме да питаме защо не се подобряват условията и начина на живот", коментира Николай Баташки от комитета.
Жителите на района обещаха да спрат акциите си, когато видят реални положителни резултати за подобряване начина на живот в село Варвара. Те ще продължат протестите си с конкретни искания. Няма да се протестира заради самото протестиране, искаме градивност, увери Николай Баташки.

 

 

България

  • Зам.-министри и началници на кабинети вече ще вземат почти двойно повече
    19. Октомври 2017 205
    19
    0

    Бойко Борисов вдигна драстично заплатите на най-доверените висши политически чиновници в изпълнителната власт - началниците на политическите кабинети. Рязко ще се облагодетелстват и всички зам.-министри. Те вече ще получават месечно по около 3500 лв., или с около 2000 лв. повече. Това стана с решение на Министерския съвет, прокарано тихомълком вчера. В официалното съобщение на правителствената...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"