Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Август 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

България

Протестиращи пак затвориха път заради кмета на Септември

Дума

14. Август 2017 , брой: 157   95   0Около 120 души затвориха за повече от час пътя Варвара-Велинград в знак на протест срещу управлението на кмета на община Септември Марин Рачев, който е избран от ГЕРБ. Това е поредната акция, организирана от Инициативния комитет "Да спасим община Септември". Хората отново поставиха исканията си за финансова проверка на състоянието на общината. "Искаме да знаем къде са парите, краде ли се, защо няма пари за населеното място и не се чисти редовно. Продължаваме да питаме защо не се подобряват условията и начина на живот", коментира Николай Баташки от комитета.
Жителите на района обещаха да спрат акциите си, когато видят реални положителни резултати за подобряване начина на живот в село Варвара. Те ще продължат протестите си с конкретни искания. Няма да се протестира заради самото протестиране, искаме градивност, увери Николай Баташки.

 

 

България

 • Общинарката от ГЕРБ си прибра дори парапета от стълбището и заряза мръсотия и останки от тръби
  24. Август 2017 165
  216
  0

  В ужасно състояние е "дарената" от председателя на общинските съветници в Перник Румяна Гьорева част от сграда на детско заведение. Гербаджийката бе принудена под натиска на обществото да се откаже от плановете си да превърне част от общинската ДГ "Пролет" в частно заведение. Родители обаче алармираха пернишките социалисти, че мястото е в плачевно състояние.
  Стърчащи...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"