Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Август 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

България

Млади социалисти раздадоха ваучери за култура

Дума

14. Август 2017 , брой: 157   102   0
Снимка


Ваучери за култура получиха победителите във фотоконкурса "Селфи с кауза", организиран от пернишкото Младежко обединение на БСП. "Чековете" са предназначени за книги, за посещение на театрална пиеса или за кино.
Инициативата "Селфи с кауза" започна преди две седмици, а целта бе перничани да се запознаят с европейските практики за популяризиране на културни мероприятия. Социалистите опитаха да провокират интереса към възможностите за култура и изкуство в Перник. Навръх Международния ден на младежта членовете на МО запознаха съгражданите си с Европейския младежки план, разработен и предложен в дневния ред на ЕС от Партията на европейските социалисти. Едно от предложенията в него е и идеята за ваучери за култура, които да отиват при всеки млад човек, завършващ средно образование.

 

 

 

България

 • Общинарката от ГЕРБ си прибра дори парапета от стълбището и заряза мръсотия и останки от тръби
  24. Август 2017 165
  216
  0

  В ужасно състояние е "дарената" от председателя на общинските съветници в Перник Румяна Гьорева част от сграда на детско заведение. Гербаджийката бе принудена под натиска на обществото да се откаже от плановете си да превърне част от общинската ДГ "Пролет" в частно заведение. Родители обаче алармираха пернишките социалисти, че мястото е в плачевно състояние.
  Стърчащи...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"