20 Април 2024събота04:03 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Започнаха да снимат "Дяволското гърло"

В главните роли на криминалния сериал зрителите ще видят Теодора Духовникова и Владимир Карамазов

/ брой: 157

автор:Дума

visibility 213

Снимките на новия български сериал "Дяволското гърло", който ще се излъчва по Нова ТВ, вече започнаха край Смолян. Сюжетът е криминален, но в него ще се вплете и любовна история. В главните роли зрителите ще видят нови лица и актьори от Смолянския театър.
Продукцията се реализира от екипа на Dream Team Films, който стои и зад "Откраднат живот". "Думата, която най-добре описва новия сериал, е магия. Смисълът на проекта е да поставим историята в средата на това уникално място - Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде история за нашето време. Вярвам, че силата на българската природа, история и култура ще въздействат на всеки, който види този филм, а сюжетът и страхотната актьорска игра ще ги завладеят", сподели продуцентът на сериала Евтим Милошев.
"Дяволското гърло" разказва историята на криминално разследване на мистериозни убийства, които се случват в тази област. Сюжетът е художествена творба, но в него има всичко, което вълнува българите - криминални случаи, любов, отмъщение, значими социални теми, каквито са бежанският въпрос, съжителството на различни етноси на една територия, магическата сила на планината. Владимир Карамазов е в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора е изпратеният от София следовател, който му помага.
"Очаквам това да стане най-добрият български сериал, правен до момента. С екипа ще дадем всичко от себе си, за да докажем, че у нас може да се направи продукция на световно ниво", заяви Владимир Карамазов специално за "Събуди се" в първия снимачен ден на новата поредица. "Най-после български сериал излиза извън София и ще покаже красотите на България. Защото Родопите е една от най-красивите планини и ние трябва да се гордеем с нея", допълни актьорът.
Според програмния директор на Нова ТВ - Антоний Мангов, съдържанието определя зрителския интерес и успеха на всяка продукция, затова и новият сериал "Дяволското гърло" ще заложи на силен сюжет, на теми и усещания много близки до всекидневието на българите и то в съвсем нов жанр - криминалния.



Актуални новини има на уебсайта на Nova, както и на FB страницата на сериала.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ