Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Октомври 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Симулация на управление

Георги Георгиев

11. Август 2017 , брой: 156   524   0Кметът на Чупрене е странен човек. Загрижил се, че нещо може да се случи с подопечното му население, защото в село Горни Лом още имало боеприпаси, останали след страшния взрив отпреди три години. Чуден човек е тоя Ваньо Костин. Вместо да си гледа рахата и да обвинява за всичко предшествениците си, климата, международното положение, той пише писма, задава въпроси, тормози министри. Абе, човече Божи, не виждаш ли, че на тия всичко им е "ден да дойде, друг да мине". Няма да свършат нищо, докато не стане пак някой сакатлък и не се почне - "Станишев е виновен", "Тройната коалиция е виновна", "Господ праща изпитания на силните", "Нека да гледаме добрите неща". Освен това Костин е от БСП, а това вече направо си плаче да го обвинят в "политическа провокация", както е модно в последно време.
Преди няколко дни бившият народен представител проф. Николай Слатински написа как според него се управлява България: "... чрез имитации и симулации на управление, чрез пропаганда и пиар, чрез отиване на парата в свирката и по метода "проба – грешка – пак проба – пак грешка". На професора - златни му уста, а на тия, дето виждат и мълчат за блатото, в което затъваме - знайте, не сте жертви, съучастници сте.

 

 

Няколко думи

  • 18. Октомври 2017 204
    246
    0

    Драги ми моралисте Борисов, време е най-сетне гневът ти банкянски да се стовари върху онези, дето в крачетата ти щъкат. Нали обеща, премиере, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще очисти мръсотията, дето се е събрала в най-моралната партия, пръкнала се по нашите земи. Тъй рече от двореца в Евксиноград и потрети, че сте дошли на власт, защото сте различни и не сте като "ония".
    Не...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"