Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Август 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

На първа страница

В Лудогорец чакат Херо да смени Дерменджиев

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   227   0Лудогорец чака Димитър Димитров-Херо, след като накара Георги Дерменджиев да си подаде оставка. Бившият национален селекционер набързо напусна казахстанския Иртиш, като в Павлодар останаха доста учудени от действията му. Те обаче явно са продиктувани заради договорка с разградчани. Докато Херо пристигне в Разград, Лудогорец ще бъде воден от Петко Петков, досега помощник на Дерменджиев. Бургазлията снощи се сбогува с футболистите на Иртиш,
"Лудогорец стартира спешни преговори с няколко родни и чужди специалисти, като целта е до първия плейофен мач от Лига Европа срещу Судува на 17 август в Разград тимът да има нов треньор. Ръководството благодари на Георги Дерменджиев за съвместната работа през годините, както и за неговата съпричастност към проекта "Лудогорец" от самото му начало", обявиха от Разград.
Мястото на Херо в Иртиш пък зае руснакът Сергей Климов. Бургазлията го смени на кормилото на отбора през юни 2015 г. Климов като футболист е играл и в Миньор Перник през сезон 1991/1992, а в треньорския щаб на Иртиш работи от 2011 г. За свой заместник Херо предложил Илиан Илиев, но варненецът предпочете да остане начело на Верея, след горчивия опит с друг казахски тим - Алтай, в началото на годината, който спечели промоция в елита, но не бе допуснат до участие заради липса на юношеска школа.

Димитър Димитров даде прощална пресконференция в Иртиш
Снимка fcirtysh.kz

 

 

България

 • Мария Стоянова от СЕМ базира вота си и с жизнерадостността на някои от кандидатите
  24. Август 2017 165
  242
  0

  С четири гласа "за" и един "против" СЕМ избра Константин Каменаров за генерален директор на Българската национална телевизия. Единствено Иво Атанасов не подкрепи кандидатурата на телевизионера. При първоначалната мотивировка Атанасов подкрепи бившия шеф на БНР Валерий Тодоров.
  "Гласувах против кандидатурата на г-н...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"