Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

17 Октомври 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Общество

Разследване

Припомняме

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   168   0Миналата седмица ДУМА ви представи какво е разпределението на силите в Общинския съвет в Ботевград. Макар и изключен от ГЕРБ, бившият кмет Георги Георгиев твърди, че е в добри отношения с бившите си съпартийци. Все още очакваме отговорите на ботевградския депутат и бивш председател на Общинския съвет Мартин Тинчев, когото помолихме да коментира създалата се ситуация.
Георгиев стана известен, след като местни написаха няколко писма до медии и институци, в които обръщаха внимание на имотното му замогване, сезираха и за нарушения при провеждането на обществени поръчки.
Запознати отбелязват, че като цяло всеки от членовете на семейството се е сдобил с имоти през последните десетина години. Георгиев е баща на бившия депутат Даниел Георгиев, който за няколко часа пристана от ГЕРБ на Николай Бареков, после отново се върна в гербаджийските редици, а накрая бе изключен от партията.

Още по темата очаквайте скоро

 

 

Общество

 • Интервю
  Бедният език е равен на бедна мисъл, а ни трябват богато мислещи хора, които да ни управляват, убеден е езиковедът
  17. Октомври 2017 203
  283
  0

  Владислав Миланов е преподавател по езикова култура и по история на новобългарския книжовен език в СУ "Св. Климент Охридски". Директор е на Центъра за анализ на политическата и журналистическата реч. Автор е на книгите "Езикови портрети на български политици. Част първа." и "Езикови портрети на български политици и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"