Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Октомври 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Направиха спален чувал под формата на пица

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   236   0Фирмата "Бифайбър енд крафт" пусна за всички любители на пицата спален чувал под формата на триъгълно парче от италианския специалитет, съобщи "Метро". Артикулът е точно копие на продукта и върху спалния чувал фигурират сос, моцарела, дори и нарязани гъби с парченца шунка. В спалния чувал може кротко да се подремва, сънувайки кулинарната италианска вкусотия.
Възглавницата към комплекта наподобява кората на специалитета по ръба. Целият чувал е десет пъти по-скъп от една голяма пица, която британците могат да си поръчат в заведенията, струва 158 лири.
Има и опция за допълнително обогатяване на гарнитурата на спалния чувал, като към него могат да се прибавят чушлета, броколи, маслинки, лукови резенчета и др.

 

 

Живот

  • Мъжете са по-студенолюбиви същества, докато жените искат да им е по-топло
    18. Октомври 2017 204
    65
    0

    С идването на студеното време пак се очаква да се отключат т.нар. "термостатни" войни", както са известни споровете между половете за желаната температура в стаята. Сред една трета от британските двойки се разразяват люти скандали заради силата на отоплението в помещенията, тъй като дамите се нуждаят от по-висока температура, за да се чувстват комфортно, пише "Метро"....


Апис
Всички права запазени "ДУМА"