Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Август 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Неделник

ПАРДОН

Опровержение

Денчо Владимиров

11. Август 2017 , брой: 156   105   0В редакцията влезе разярен масивен мъж в костюм и вратовръзка и като ми препречи пътя към вратата, тежко каза:
- Вие сте редакторчето, нали?
– Да, какво желаете, господине?
– Аз съм Пастърмаджиев, съдия! Дошъл съм да направя опровержение!
– За какво, господин Създърмов, пардон, Пастърмаджиев!?
– Дошъл съм да публикувате още в утрешния брой на вестника опровержение за това, което сте написали за мен! С публикацията вие ми нанасяте огромни имуществени вреди и накърнявате професионалното ми име и чест!
– В смисъл?
– Написали сте, че аз като съдия вземам подкуп на всеки процес от по сто лева! Това не е истина! Това е клевета! Направо ме убивате. Запомнете: съдия Пастърмаджиев по-малко от хиляда лева подкуп не взема! Сега, след вашата публикация във вестника, всички ще започнат да ми дават по сто лева подкуп!

 

 

 

Неделник

  • Носителката на 13 "Грами" Ела Фицджералд остави своята ярка следа в световното музикално наследство
    18. Август 2017 161
    398
    0

    Първата лейди на джаза, Лейди Ела или Лейди Джаз, както наричат една от най-великите певици в историята на джаза, с гласов диапазон от три октави и ненадмината техника на импровизация, не слиза от сцената и днес, 100 години след нейното рождение. Тази година Ела Фицджералд (25 април 1917 - 15 юни 1996) е почитана с прояви по цялото земно кълбо....


Апис
Всички права запазени "ДУМА"