Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Октомври 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Неделник

ПАРДОН

Опровержение

Денчо Владимиров

11. Август 2017 , брой: 156   170   0В редакцията влезе разярен масивен мъж в костюм и вратовръзка и като ми препречи пътя към вратата, тежко каза:
- Вие сте редакторчето, нали?
– Да, какво желаете, господине?
– Аз съм Пастърмаджиев, съдия! Дошъл съм да направя опровержение!
– За какво, господин Създърмов, пардон, Пастърмаджиев!?
– Дошъл съм да публикувате още в утрешния брой на вестника опровержение за това, което сте написали за мен! С публикацията вие ми нанасяте огромни имуществени вреди и накърнявате професионалното ми име и чест!
– В смисъл?
– Написали сте, че аз като съдия вземам подкуп на всеки процес от по сто лева! Това не е истина! Това е клевета! Направо ме убивате. Запомнете: съдия Пастърмаджиев по-малко от хиляда лева подкуп не взема! Сега, след вашата публикация във вестника, всички ще започнат да ми дават по сто лева подкуп!

 

 

 

Неделник

 • Булевард: Срещи
  Едно е да говориш просто пред микрофона и да се появяваш в сигурна среда и друго е да заложиш всичко, откровен е известният журналист и водещ
  13. Октомври 2017 201
  733
  0

  Драгомир Симеонов е роден на 15 септември 1976 г. Благодарение на вродената си харизма, завидната начетеност, доброто възпитание и топлия тембър се превърна в един от най-разпознаваемите гласове на Дарик радио. Има опит и на телевизионния екран ("Полет над нощта" по БНТ, "Преди обед" по bTV, "Всяка неделя" по...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"