29 Март 2024петък03:57 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кратки

/ брой: 155

автор:Дума

visibility 76

Тереза Маринова влезе в управата на КЛАСА
Най-големият атлетически клуб у нас в последните години КЛАСА има ново ръководство, в което влезе и олимпийската шампионка от Сидни 2000 Тереза Маринова. Председател на клуба с 5-годишен мандат е доц. Пламен Нягин, а в управата освен ас. Тереза Маринова, влизат доц. Иван Славчев, гл. ас. Ивайло Лазаров и гл. ас. Румяна Карапетрова. От клуба с гордост отчетоха, че за 25 години 250 атлети са спечелили 900 златни медала. Клубът няма да прави юбилейна десетка, но отбелязаха, че в годишната почетна десетка през този период 13 пъти е номинирана спринтьорката на 400 м Екатерина Иванова. Общо 135 атлети са получили номинации през 25-те години. С екипа на студентския тим са се състезавали в силните си години Ваня Стамболова, Гергана Стоянова, Добринка Шаламанова, Теодора Коларова, Ивайло Русенов и други елитни атлети.

Костова бие в Англия
Елица Костова (№244)записа победа в I кръг на турнира по тенис в Чизуик, Англия (награден фонд $25 000). Тя надигра Хариет Дарт (Вбр, №302) със 7:6 (1), 3:6, 6:1 за 2:22 ч. и ще срещне във II кръг Паула Бадоса Хилберт (Исп, №307).

Бенфика с интерес към Ники Михайлов
Николай Михайлов е попаднал в интересите на Бенфика, съобщава вестник "А Бола". Синът на Боби Михайлов е включен в списъка на "орлите", които търсят вратар на всяка цена. В момента на поста те разполагат с 37-годишния бразилец Жулио Сезар и вечната резерва Пауло Лопеш, който има само 7 мача за 5 години. "А Бола" твърди, че опция №1 е Лукаш Храдецки, роден в Словакия, но финландски национал. Той е играч на Айнтрахт Франкфут, но договорът му е до 2018 г. и трябва да се плати трансферна сума за него. Други варианта са младоците Предраг Райкович от Макаби Тел Авив и Алекс Мерет, който е собственост на Удинезе, но за втора година ще играе под наем за СПАЛ Ферара.
Михайлов е свободен агент и е четвърти в списъка. Някои фенове във форумите на Бенфика дори призовават ръководството да направи сделка с юношата на Левски, който е достатъчно качествен и в същото време ще  спести пари на клуба, тъй като няма да се плаща трансферна сума за него. 29-годишният Михайлов за последно бе в турския Мерсин, който изпадна в третото ниво, където нямат право да ползват чужденци.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ